TIMISaarnion Odoroki -"Timi"

syntynyt/born
 31.8.2010

terveys/health
B/B (HD)
0/0 (Elbows)
0/0 (pat.lux)
eyes clearTimi on ystävällinen ja tarmokas pikku-herra, jolla vauhtia riittää päivään kuin päivään!


Timi on luonteeltaan hyvin avoin ja tasapainoinen, eikä poika jää asioita pitkäksi aikaa turhaan murehtimaan. Varmaankin näiden luonteenpiirteiden vuoksi monet epävarmemmatkin koirat ja koirapelkoiset ihmiset ovat nopeasti ystävystyneet Timin kanssa.

Harrastamme enemmän ja vähemmän aktiivisesti Rallya, TOKOa ja agilitya, joista voi lukea enemmän täältä!
Timi on siitä ihana koira harrastuksiin, että sillä on hyvä vireys ja poweri yleensä koko treenien ajan, mutta kun työskentelypätkä on ohi, osataan myös rauhoittua. :)

Näyttelykehissä käymme silloin tällöin, kun niitä kohdalle sattuu sopivasti osumaan. Timi tuntuu nauttivan esiintymisestä ja se myös näkyy kehässä. Näyttelyistä saavutuksina Suomen ja Viron Muotovalion arvot :)
Timi on myös rotuyhdistyksen jalostusuros-listalla.In English:

Timi is very kind boy with lovely temperament. His parents have wonderful tempers too and they are champions of many countries.
We train obedience every week in training group and Timi has got III-prize in Open Class.
But agility is Timi´s favourite of all his hobbies; we have practised it since 2012. He loves when he get to run fast and have fun! You can read more about the hobbies there!

Timi has always been very health. Timi´s knees and eyes have been researched in 2012 and they were health! Timi´s hips B/B and elbows 0/0!
Timin suku/ Pedigree:
You can find more Timi's baby pictures here!!