Minä/ About me

Olen Nea Neva, koirahieroja ja  aktiivinen koiraharrastaja Tampereelta.

Koirataustaani...

Perheessäni on ollut koiria koko elämäni ajan. 90-luvun alkupuolella isäni toi Ranskasta chihuahua herra Obelixin, jonka kanssa taapersin ensimmäiset vuoteni keittiön lattialla poimien koiranmuroja kilpaa Oben kanssa suuhuni :D

Obelixin seuraajaksi vuonna 2004 kotiimme muutti kleinipoika Muffe, jolla pippurisuutta ja tulista luonnetta riitti alusta loppuun asti. Muffen kanssa aloitin tutustumisen koiraharrastusten maailmaan TOKOn merkeissä, mutta kovin pitkälle emme ehtineet Muffen menehdyttyä äkillisesti 6-vuotiaana.

Vuonna 2010 aloin etsiä itselleni sopivan kokoista, valpasta, energistä koiraa, joka kulkisi kanssani paikassa kuin paikassa ja jonka kanssa jotain voisimme aloittaa harrastamaankin. Pystykorvahan sen olla piti se oli varma ja lukuisten vertailujen ja koirakirjojen ja nettisivujen selailujen jälkeen päädyimme perheeni kanssa japaninpystykorvaan eikä kukaan perheessämme ole katunut valintaa päivääkään! Nyt minulla on tällä hetkellä varmasti "SE elämäni koira", jonka jokaisen sanotaan kohtaavan kerran elämässään koiranomistajana.Sellainen karvakorvainen työkaveri ja kumppani,ettei toista yhtä sopivaa kaveria tässä maailmassa yksinkertaisesti tule vastaan). Timi koirana ja harrastuskumppanina on vienyt sydämeni täysin, kuten japaninpystykorvat rotunakin olemuksensa, toiminnallisuutensa ja luonteensa vuoksi. Timin kanssa olen huomannut uppoavani siihen koiramaailman loputtomaan suohon, johon kun kerran astuu, ei paluuta normi-ihmisen arkeen ole mutta olen varsin onnellinen siitä, että elämäni yksi suurimmista osa-alueistani on koirat, ja ennen kaikkea Timi.

Nyt ja tulevaisuudessa...


Pääsin nopeasti rotuyhdistyksemme (Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry)  toimintaan mukaan ja jo ensimmäisen vuoden aikana  japsipiireihin tutustuessani.
Minut valittiin keväällä 2013 Suomen Japaninpystykorva yhdistys ry hallitukseen ja syksystä 2014  toimin myös jäsensihteerin hommissa.

Suomen Kennelliiton alla olen suorittanut ja pätevöitynyt seuraavien kurssien osalta :
-Jalostusneuvojakurssin (kevät 2013),
-Kasvattajakurssin (syksy 2013)
- ja Kehätoimitsijakurssin (kevät 2015).

Tulevaisuudessa haaveissani on saada kasvattaa pari pentuettakin,mutta vielä se ei ole ajankohtaista...
Tällä hetkellä aikani kuluu opiskelussa sekä  Timin kanssa treenatessa ja kisatessa harvakseltaan Rally-tokon, TOKOn, näyttelyiden ja ajoittain myös agilityn parissa.
Uusimpana valtauksena korkkasimme ihan kotitreenauksen pohjalta Rally-Toko kisat keväällä 2016 Lempäälän rotumestaruuksissa joista irtosikin heti 2.sija 97pisteellä! Tästä innostuneena liityinkin heti Rally-Toko yhdistys ry:n jäseneksi ja näiden lajien merkeissä meihin törmää jatkossakin! ;)

Koirahierojaksi opiskelun aloitin elokuussa 2016 Tampereen Koirahierojakoulussa, josta valmistuin koirahierojaksi kesällä 2017. Tällä hetkellä teen hierontatyötä toiminimelläni ja tavoitteenani on suorittaa koirahierojan ammattitutkinto. Toinen suuri haaveeni ja tällä hetkellä kovin tavoitteeni on päästä eläinlääketieteelliseen joko Helsinkiin tai Tarttoon. Pitkä ja kivinen tie jatkuu opintojen kanssa siis vielä pitkään, mutta onnistumiset kantavat eteenpäin! :)

Koirahieronta-asioissa minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: nea.neva@gmail.com
Vastaan tavallisesti vuorokauden sisällä ja autan mielelläni jos on kysyttävää :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)