15. toukokuuta 2017

FI MVA Timppa!!

Äitienpäiväaamuna lähdimme Pianata's kennelin Sirun kanssa koirat mukanamme Lahden näyttelyyn. Luulimme lähteneemme hyvissä ajoin, mutta niin vain tulikin kiire kun japsikehä oli jo alkamassa saapuessamme paikanpäälle... Koira autosta pihalle ja kauheata laukkaa etsimään oikeaa kehää Jokimaan ravikeskukselta! Häkkiäkään ei ehditty pystyttämään vaan romppeet kipattiin kehän laidalle, turkkia sukaistiin harjalla pari vetoa johonkin suuntaan ja sitten kehään!

Avoimen luokan uroksia oli kaksi ja molemmat esiintyivät hienosti. Kehässä oli myös  harjoitusarvostelija, jolle tuomari selitti rakenteesta tarkkaan ja syynäsi koirat tarkasti. Erityisesti Timin ilmeeseen tuomari tuntui ihastuvan paljon, jota hän kehui monesti ja pyysi harjoitusarvostelijankin kiinnittämään erityisesti päähän ja oikeanlaiseen ilmeeseen huomiota.

Arvostelukin oli erittäin mukavaa luettavaa: "Masculine, right substance and propotions, correct bite,correct muzzle, dark and almost human eyes (human eyes-termin selitti niin, että silmien ilme on ihmismäinen kun silmänurkissa näkyy hieman tietyissä silmien asennossa valkoista silmämunaa), a littlebit big eyes, correct neck, good ribcage, topline, tail and angulations, correct open movements.-Anca Giura"

Timppa voitti luokkansa ja paras uros-kehässä sijoittui urokset voittaneen Väinön jälkeen toiseksi saaden myös viimeisen tarvittavan SERTINSÄ!! Päivän tulos siis ERI 1 SA PU-2 SERT --> FI MVA!!!! :)
Ei olisi voinut parempaa päivää voinut toivoa! Lisäksi Timillä oli jo parin vuoden takaa Virostakin saatu SERT roikkumassa, mikä tarkoittanee sitä, että nyt Suomen Muotovalion arvon saavuttaessaan Timi takautuvasti valioituu myös Viron Muotovalioksi!? Olen niin onnellinen! Näyttelyiden osalta tavoitteet on nyt saavutettu, 6v 8kk-iässä . Seuraavaksi keskitymme rallytokon puolelle, yrittäen nousta seuraavaan luokkaan tämän vuoden aikana! :)
Alla vielä pari posetuskuvaa uudesta muotovaliosta!
Tuomarina Anca GiuraPäivä jatkui vielä voitokkaissa merkeissä: Sirun mittelit kahmivat vielä oman palkintopöydän ollen ROP ja SERT-kaappari sekä varaSERT-kaappari! ONNEKSI OLKOON näistäkin! Tälläisia päiviä lisää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)