8. syyskuuta 2016

Koulut alkoi,muutto ja syksyn kehätkin takana

Nyt on tapahtunut valtavasti kaikkea:
Timppa Ruoveden kehässä hienosti esiintyen:) KIITOS kuvaaja Timo Virtaselle!
Elokuun lopussa kävimme Timin kanssa pyörähtämässä Ruovedella kehässä suurin odotuksin ja tulikin shokki kun Timin hienon esiintymisen jälkeen kehäsihteeri heiluttikin yllättäen keltaista viuhkaa.. Päivän  saldona siis Hyvä, ei muuta. Harmitti Timin puolesta kauheasti kun kerrankin omasta mielestäni koira oli VARSIN edustavana turkkineen ja liikkeineen, mutta tällä kertaa tuomari joka aiemmin antoi Erinomaisen,ei digannutkaan enää tästä pojasta. Eipä sen väliä, vieläkään ei valioiduttu mutta Timppa esiintyi kyllä kuin unelma pitkän tauonkin jälkeen! Minun hieno kisakaverini :)


Tehokaskin voi välillä olla: alle viikko ja uusi kämppä kunnossa!
Kuun vaihteessa tapahtui paljon: 2 viikon sisään istuimme kaksissa eri hautajaisissa, minkä vuoksi tunteet myllersi perheessämme enemmän ja vähemmän... Samaan tohinaan aloitin myös uudessa työpaikassa ja vielä muuttokin tähän hässäkkään :D
Lisäksi kovasti odottamani koirahierojaopintoni alkoivat ja olen päässyt  opiskeluun jo täysillä kiinni! Timi ja kavereiden koirat ovat saaneet ensimmäisinä olla aina koekaniineina hieronnoissani, mutta muutaman ventovieraankin koiran olen ehtinyt jo aloittamaan! Teoriaopinnoissa työtä riittää termien opettelussa, onneksi VIHDOIN yläasteen menneistä latinanopinnoistakin on nyt hyötyä kun opettelen  latinankielisiä lihaksenosia ja luustoa hierojasanastooni.


Yksi ihana puoli koirahierojakoulussa on, että meillä on kurssiviikonloppuina
ahkerat pikkuoppilaat mukana tunneilla ja
välillä hierottavanakin tai analysoitavana liikkeistään!
Tähän mennessä kaikki tekemäni projektikoirat ovat olleet aivan huippuja hierottavia, osan kanssa hieman haasteitakin on tullut vastaan mutta kokoajan tästä lähdetään edistymään ja itsekin alan pääsemään pintaa syvemmälle aiheeessa. Hierontatyö on siitä mielekästä, että hierojana et voi oikeastaan muodostaa työhösi mitään tarkkoja rutiineja joita aina orjallisesti noudattaisit, vaan jokainen asiakas on kohdattava erikseen ja mietittävä mikä on paras hoitotapa juuri sille yksilölle. Eilenkin hierontakäynnilläni sain huomata, että samat otteet jotka toisen koiran mielestä olivat rentouttavia, olivatkin ahdistavia toisen koiran mielestä ja hetki siinä meni ennenkö tajusin muuttaa tekniikkaa juuri tälle koiralle sopivaksi.

Kaiken tämän touhun keskellä olen OIKEASTI jopa myös tehnyt viikoittain eläinlääkiksen pääsykokeeseen valmentavia tehtäviä ja matikan puolella rutiinia alkaa jo vähän löytyä..vielä kun saisi rutiinit siirrettyä myös kemian ja fysiikan puolelle niin eläinlääkikseen pääsy ei enää tuntuisikaan niin mahdottomalta!


Koirahierojaopiskeluiden parissa päätin ottaa ala-asteen opiskelutekniikat uudelleen käyttöön eli VÄRIKYNÄT ja PIIRUSTELU :D

6-vuotias Timppa synttärilahjanäätänsä kanssa :)Tässäpä nämä tältä erää! Syksyn aikana varmasti tulen päivittämään paljon koirahierojaopinnoistani ja projektikoiristanikin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)