18. elokuuta 2016

Ensimmäinen enkeliveli ja muita uutisia

Hetki sitten kuulimme erittäin surullisia uutisia Pietarsaaren suunnalta: Timin veli Kalinka oli saanut vatsalaukun kiertymän ja eläinlääkäri joutui päästämään pikku Kalinkan  enkelten matkaan. :(
Nyt kaksi urosta tästä perheestä on lähtenyt äkkinäisesti: ensin pari vuotta sitten v.2014 Timin isä Zapp vajaa 7-vuotiaana (Beethoven White Zapp) ja nyt Kalinka-veikka alle 6-vuotiaana. Voimia  kovasti Kalinkan perheelle! <3 p="">Tämä 6-7vuoden ikä on minulle oikea "kirosana" koirien kohdalla, sillä ennen Timiä omistamani pieni kleini-uros Muffe menehtyi  onnettomuudessa MYÖS päivää vaille 6-vuotiaana, aivan liian nuorena sekin.
Eipä kai ihme, että kauhulla lasken vain päiviä kuinka Timin kohdallakin alkaa 6-vuotta lähenemään, jäbä täyttää itseasiassa vuotensa elokuun lopussa eli parin viikon kuluttua...Tähän asti Timin kanssa on mennyt kaikki loistavasti (koputetaan puuta!) eikä eläinlääkärikäyntejä ole tarvittu lukuunottamatta rokotuskäyntejä ja terveystautukimuksia kuten lonkka-ja kyynärkuvat. Jopa hampaat ovat pojalla pysyneet hienossa kunnossa eikä hammaskivenpoistojakaan pahemmin ole tarvinnut tehdä. Toivon vain että Timin elämä jatkuu tästä eteenpäinkin yhtä vaivattomana ja onnellisena vielä monen monta vuotta.
Mikään ei ole ihanampaa kuin nähdä esimerkiksi välillä treenikentällä tai kisoissa yli 10-vuotias seniori koira, jolla palaa tekemisen halu silmissä, häntä heiluu ja koira liikkuu ketterästi kuin parivuotias. Itsekin aina eniten kaikesta toivon näkeväni tämän iloisen "pappavaiheen" myös omilla koirillani, ja siinä vaiheessa saa todellakin kiittää koiraa kuinka pitkän aikaa se on jaksanut kulkea elämässä mukana.

Kalinka 2010-2016
Zapp 2007-2014
<3 p="">

Sitten iloisempiin aiheisiin: Melkein 1,5vuoden näyttelytauon jälkeen VIHDOINKIN lähdemme taas juoksemaan kehiin! Ensi sunnuntaina Ruovedelle ja parin viikon kuluttua kisakaverimme kanssa Riihimäelle!

Rally-Toko kisoihin olen yrittänyt saada paikkaa, mutta lajin virallistuttua kisapaikat ovat tiukassa ja menevät heti kuin kuumille kiville! :o Tarkoitus on kuitenkin vuoden loppuun mennessä saada Timille luokkavaihto, joten kiire alkaa tulla kisatulosten haalimisen kanssa...
Kisatuloksia  (toivottavasti mukavia tuloksia) seuraa piakkoin...
Timi puunattuna näyttelyihin :)


Retkeilyä Löyttynjärvellä

Ja välillä vain rentoutumistakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)