30. toukokuuta 2016

Rally-toko radalta kuvia

Rautiaisen Jenny ahkerasti oli napsinut loistavia kuvia radaltamme ja onpa ne heti syytä jakaa tännekin! Kiitos paljon kuvista! =)

Liikkeestä maahanmeno: aivan inasen vino, mutta ei häirinnyt tuomaria :D

Välillä täytyy tsempata kehuin radalla, että saadaan valppaus säilymään loppuun asti. Timilläkin askel aina huomattavasti pitenee kun kuulee sen yhden ainoankin "Superhienoa!!" kehun :)
Ohjaaja kovasti yrittää jo suunnata katseensa seuraavalle kyltille tihrustaakseen mitä siinä lukee, että koirakin meinaa jäädä matkasta... XD

"Istu. Maahan, ohjaaja koiran ympäri"-kyltin suoritusta ja tämähän on meidän pravuuri!

Rally-Tokossa hauskinta ehkä oli huomata, että liikkeet joita kisoissa vaaditaan, on meillä Timin kanssa oikeestaan käytetty temppuina eli kun olemme treenanneet TOKOn pitkiä liikkeitä, palkinnoksi Timi saa suorittaa helpon hauskan liikkeen ikään kuin temppuna! Olen niin tyytyväinen, että Timille on opetettu näiden ko.liikkeiden olevan "palkintoja" sillä näin koira oikeastaan saa palkaa radalla jatkuvasti vaikken sanallisesti kehukkaan suoraan :D
Sytyin kyllä tästä lajista heti niin, että liityinkin jo samantien Rally-Toko yhdistys ry:n jäseneksi! Tästä seuraa siis jatkoa ! ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)