29. toukokuuta 2016

HUIPPU PÄIVÄ RALLY-kisoissa!

Tänään aikainen herätys ja seitsemän jälkeen olimme jo Jarkon kanssa matkalla kohti Lempäälää ja Rally-Tokon japsien rotumestaruuskilpailuita, Timppa tietenkin mukanamme... itseäni jännitti ihan kohtalaisesti koska paniikissa selailin vielä edellisenä iltana kisaratojen kylttiohjeita netistä ja yritin painaa niitä mieleeni. Timi oli ihan vauhti päällä jo heti aamusta ja jotenkin oli kyllä radalle mennessämmekin varma olo, että kyllä Timi tämän homman osaa vaikka minä sähläisin. Ja juuri niinhän siinä sitten kävikin! :Saarnion Odoroki "Timi" Rally-Tokon rotumestaruuden 2.sija , tuomaripalkinnolla ja 97pisteellä esittelee päivän saalistaan!
Alkuradan vedin kauhealla vauhdilla pienessä jännityksessä ja Timi pysyi hyvin mukana,mutta jotain sähelsin ja räpelsin todella nolosti kun melkein kaaduin kun olin kompastua Timiin joka piti yllättävän tiivistä kontaktia aivan liki. Neljännen kyltin kohdalla huomasin kuitenkin viipottavani niin kauhiaa vauhtia, että Timi tuntui hämmentyvän näin pitkästä ja vauhdikkaasta treenipätkästä (Nyt kun olemme treenanneet kotona vain lyhyitä hauskoja treenejä niin yhtäkkiä tälläinen parin 1,5min yhtenäinen suoritus tuntui Timistä kauhian oudolta ). Päätin rauhoittaa menoa ja keskittyä kehumiseen jolloin sain hetkeksi kadonneen kontaktin takaisin ja loppurata käännöksineen ja kiemuroineen meni loistavasti!
Tulokseksi yllättäen napsahtikin sitten 97p/100p mikä on aivan SAIRAAN hyvä ensimmäiseksi tulokseksi!! Nyt tarvittaisiin vielä pari tulosta luokan vaihtoon... Lisäksi saimme tuomarin suosikkipalkinnon reippaasta ja toimivasta yhteistyöstä sekä kaiken kukkuraksi ROTUMESTARUUDEN 2.sijan!! Aivan mahtavaa! Sytyin heti itsekin tähän lajiin ja iltapäivällä toimiessani tuomarin sihteerinä pääsin syvemmälle tämän uuden lajin sääntöihin. Samalla innolla sitten tänään kotona jo aloinkin suunnittelemaan kisakalenteriin jatkoa ja lisäksi laitoin jäsenhakemuksen vetämään Rally-Toko yhdistykselle! Nyt tuntuu, että vihdoin se meidän täydellinen oma laji on löytynyt ja tätä harrastaessa tuleekin varmasti loppukesä ja syksy kulumaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)