17. maaliskuuta 2016

Talvilajit testauksessa ja kisavalmistautumista

Lunta on ollut ihan säälittävän vähän, mutta tarpeeksi meille, jotta olemme pääseet Timin kanssa lumisten harrastusten pariin. Uusimpana kokeiluna oli nyt lumikenkäily, mikä ei minulta itseltäni ottanut sujuakseen alkuunsa ollenkaan: Timi tarpoi kyllä vauhdilla hangessa eteenpäin, mutta minä onnistuin kaatumaan penkkaan rähmälleni jo ensimmäisen jalan noston kohdalla xD ei ole helppoa ei, kokeilkaa vaikka! :D
 
Sitten pari kertaa on käyty taas hiihtämässä, mikä on molemmille tutumpaa puuhaa: Timi kiitää vetovaljaillaan ja minä liitelen perässä! Ja sananmukaisesti _liitelen_ sillä huomasin taas vasta puolessa välin hiihtoreissua, että pitoa ei minun suksita löydy ja Timillä on vielä vähän hakusessa nämä "Oikealle!" ja "Vasen!" käskyt, joten tasapainoa vaatii hiihtäminen äkkinäisissä käännöksissä hiihtäminenkin tuon vauhtikarvapallon kanssa :D

 
Timillä on alkanut nyt runsas turkinvaihto, mutta se on ihmeellisintä, että poika ei silti lainkaan näytä sen kuihtuneemmalta vaan päinvastoin turkkia puskee vauhdilla lisää.
Kurakelien takia turkkia on pesty tänä keväänä useampaan kertaan, mutta sehän Timille kelpaa sillä mikään ei ole hauskempaa kuin föönin edessä nautiskelu :) Pitänee etsiä jokin föönikuvista niin näette tämän Primadonnan kauneudenhoitotoimenpiteissä.


 
Itselläni muutosta suunnitelmiin on tullut paljonkin sillä jo nyt viimeistä viedään ylioppilaskirjoitusten kanssa ja kyllä se lakki sieltä nyt toivottavasti irtoaa toukokuussa...Sain siis aikaistettua ylioppilaskirjoituksiani ja toivon mukaan valmistun nyt keväällä! Tänään tein korkeakoulujen yhteishaun ja kesäksi töitäkin on luvassa, joten hyvältä näyttää. Pikkuhiljaa olen alkanut jo valmistautumaan Timin kanssa muuttoonkin ja omaa uutta kotia on tullut jo monena iltana vuokra-asuntosivulta selattua. Rasittavaa tässä on vain, se ettei vielä tiedä lainkaan missä kaupungissa asun ensi syksynä koulun takia. Toivoen jäisin Tampereelle, mutta lähtö saattaa tulla Turkuun, Lahteen, Jyväskylään tai Hämeenlinnaankin... aika näyttää :)

 
Ainiin ja Timi on nyt ilmoitettu ensimmäisiin Rally-Toko kisoihinsa ja lisäksi kalenteriin on merkattu toukokuun japaninpystykorvien Erikoisnäyttelykin! Tampere KV:n ilmoittautumisen loppujen lopuksi Timin kohdalta jätin, itse kylläkin olen lauantaina Vappu-aattona kehää pyörittämässä että tervetuloa moikkaamaan!
Tässä nämä tältä erää! Ihanaa kevättä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)