30. tammikuuta 2015

Japsilenkkiä, kisoja, wanhojen tansseja ja koulutuksia.... :)

Kauheasti on kyllä nyt kalenterissa ohjelmaa! millään ei kerkiä kaikkea tänne edes laittamaan...kaiken kukkuraksi koeviikko jylläsi päällä, onneksi loppui tänään!:D

Mutta viikko sitten sunnuntaina järkkäiltiin piiiiiitkästä aikaa japsilenkki, tällä kertaa Innilän hiihtomajalla Lempäälässä. Kovin montaa vakkarilenkkikavereistamme ei ehtinyt mukaan, mutta ilmestyipäs paikalle yksi uusikin huisku omistajansa kanssa! Aivan mahtavia tällaiset yllätykset, kun uusia kasvoja tulee joukkoomme :)
Lenkkeilemässä olivat siis Timi, sisarukset Topi ja Chisu, Miina sekä uusin tulokas Haiku. Haiku otettiin vastaan iloisesti ja huisku sopeutui laumaan heti loistavasti!
 Vasemmalta Topi, Timi, Miina, Chisu ja Haiku :)


Nyt on ollut huippusäät ulkoilun kannalta! Timin kanssa on päästy luistelemaan suksillakin taas kuten joka vuosi. Iltalenkit mennään kyllä aikamoisella vauhdilla kun Timi kirmaa tuhatta ja sataa, ja minä kiiidän perässä.  Ensimmäiset hiihtokerrat oli melko töyssyisiä, kun Timi kiisi ensin lujaa eteenpäin ja yhtäkkiä sinkosikin tieltä sivuun hajun perässä - niin myös minä :D ... Pikkuhiljaa Timpula on alkanut hoksaamaan, että kun mennään vauhdilla, niin silloin mennään; ja sitten edetään osa matkasta taas rennosti jolkotellen, jolloin voi jäädä tutkimaan jokaisen puun juuren. Parasta hiihtolenkeissä on se, että jo lyhytkin aika riittää mainiosti ja sen jälkeen Timin kanssa hölläillään molemmat loppu ilta :)

Lähiviikot tulee olemaan melko tapahtumatäysiä: huominen päivä menee kokoustellessa japsiasioista ja sunnuntaina lähdemme eukkukaveri Wilden kyydillä Parkanoon vuoden ekoihin kehiin! Näyttelyreissusta lisää sunnuntaina... :)

Lukiolaisen elämään tottakai kuuluu wanhojen tanssit, ja nyt on koittanut se ajankohta kun melkein kaikki aika menee wanhoihin valmistautumisessa; ensi viikolle on jo varattu kynsienlaittoaikaa ja koekampausaikaa, ja lisäksi saan wanhojen mekkoni takaisin tuunauksesta! 
Seuraavalla viikolla 13.päivänä perjantaina on sitten wanhojen tanssit. Tanssiaispäivästä seuraavana päivänä istunkin sitten jo Kehätoimitsija-kurssilla, jonne pääsin vihdoinkin! Näyttelyissä tullaan siis kiertämään tiheämpään tahtiin.... ;)

Kaiken muun ohessa itselläni on tässä parhaillaan autokouluprojekti menossa: teoriat alkaa olla jo istuttu, seuraavaksi edessä ajoharjoitukset... Toukokuussa toivon mukaan kortti sitten jo kiiltelee kädessä ja päästään Timin kanssa tienpäälle! :)

~Enemmän tulossa lähipäivinä~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)