10. elokuuta 2014

Word Winner 2014:ssa

Aamuneljältä ylös, viideltä tienpäälle ja kohti Stadia!:
Eilinen päivä kului Maailman Voittaja-näyttelyssä japsikehän laidalla pyöriessä ja valokuvatessa. Timi jätti tälläkertaa nämä kehät väliin, mutta upeita japseja saapui paikalle; mukaan lukien Timin sisaruspuolet Hertta, Chisu, Tico ja Gizmo sekä täysveli Milo.
Ihanaa oli vaihteeksi lähteä ilman koiruuttakin ihan vain katselemaan, pölpöttämään ja arvostelemaan koiria kehän laidalle, ilman pienintäkään kisastressiä :D
Tässä kuvasatoa:
Eveliina & Univers Fantzam Mitzuo Taro

Pikku "Miina" BG Habetrot junnuluokassa kesäturkilla :)

Timin veljentytär  Dremabears Essentila Rose "Ciri" nappasi arvonäyttelystä varaSERTin!

Timin siskopuoli Hertta (S.Qumiko Yoko) oli luokkansa kolmas!

vas. Kirsi ja  Hertta, oikealla Päivi ja Nukke (Tamilan Daruma Hime )

Näyttely-yleisöä

Upea nuori narttu Dånasen's Dona Tea D'La Bamse kiilasi kärkeen ja lopulta oli vielä VSP! 


Timin siskonlapsien isä Oki eli Fuji-San Oriental Okinawa kehän laidalla

Dånasen's Dona Tea D'La Bamse ja Ainotar eli "Raisa"

Lopuksi kisattiin vielä kasvattajaryhmittäin. Tässä Chezzay's kennel punaisine asuineen sekä Dreambears kennel oikealla.

Dreambears ryhmän Ciri, Haudi ja Miho

Oman kasvattajamme Saarniolais-ryhmää edustivat Timin tarmokkaat nuoret sisarpuolet vas. Chisu, Tico sekä Gizmo! Saarniolaiset sijoittuivat hienosti kolmanneksi!  :)

Sitten oli vielä rodun parikilpailu edessä.... Tässä Helenen Ruotsista saapunut kaunis pari :) Parikilpailun voiton vei sisaruspari Gizmo ja Chisu! Sitten vain jännämään isoa kehää....


Illalla oli edessä isot kehät, joiden alussa esiteltiin Suomen omat rakkaat rodut: suomenpystykorvat, karhukoirat, ajokoirat, lapinporokoirat ja suomenlapinkoirat.

Ja sieltä kauniisti esiintyvä japsikaksikkomme saapuu suurelle estradille! Tällä kertaa ei enää kuitenkaa sijoituttu, mutta AIVAN HUIPPUMAHTAVA päivä kyllä oli; parintunnin yöunilla paahdettiin koko päivä, mutta se KANNATTI! KIITOS kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)