30. elokuuta 2014

4-v Synttärisankari

Niin se vain on, että aika kuluu ihan KÄSITTÄMTÖNTÄ vauhtia!: Mun pieni rakas koirani täyttää huomenna 4 VUOTTA! Nyt mun poika on sitten virallisesti aikuinen :')
Täytyy sanoa, että Timi on kyllä muuttunut viimeisen vuoden aikana todella paljon (ja pelkästään parempaan suuntaan). Pojalle on tullut varmuutta enemmän kaikkeen tekemiseen ja sellaista aikuismaista hienon herran käyttäytymistä, mitä ei vielä vuosi sitten ollut vaikka ihanaluonteinen tuo on aina ollut. :)

Selailin vanhoja valokuvia ja kyllä vain ulkonäöllisestikin Timpula on muuttunut...

Ylinnä olevassa kuvassa päivää vaille 2-vuotiaana (v.2012). Tässä vaiheessa Timi alkoi olla juuri kasvunsa kasvanut, mutta turkki vielä aikas junnulyhyttä :)

Seuraavassa kuvassa Timi melkein 3v ja kesäturkissa (tosin tällöin turkkia oli niin niukasti, että kesä-ja talviturkin välillä ei juuri eroa huomannut... :D ) --> 


Ja lopuksi jono viimeisen viikon aikana ottamiani kuvia huiskulaisesta mökkimaisemissa ja kotona:

Timi myyräpellolta tulossa Ruovedellä

Mökillä ollessamme Timi hösää aina ihan 24/7 ulkona. Tässä Timi vielä illalla "vahtihommissa" ennen iltapalaa.

Meidän hurjaakin hurjempi pihavahti... :D

Tänään aamulla paprazzi-minä heti aamutuimaan Timin iloksi aloin räpsimään 4-vuotis kuvia. Tässä Timi vielä vähän unihiekkaa silmissä, mutta silti vakuuttava ilme naamalla kuten aina! :)

Huomenna en kuitenkaan muista/ehdi päivittää sivuja, joten niinpä toivottelemme Timin kanssa jo tänään OOOOIKEIN PALJON ONNEA koko Saarnion O-pentujengille! Huomenna nämä meidän Pienet on jo 4-vuotiaita!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)