18. kesäkuuta 2014

Aksaa ja uusi mökki

Heti alkuun mainittakoon yksi ikävempi asia: valitettavasti suunnittelemamme pallero ei nyt muutakaan meille.:(
Harmittaa, mutta nyt lippa ylös ja eteenpäin! Samalla odottelemme uutta sopivaa pentuetta... :)


Eilen aksailtiin illalla pari tuntia treeniryhmämme kanssa ja voi sitä viiletystä! Taas kerran sain muistutuksen siitä,että Timi on koira, jonka kanssa radalla pitää oikeasti JUOSTA! (ei hölkkäillä ja osoitella esteitä kilometrien päästä xD )
Tehtiin lyhyttä rataa ja takaakiertoja. Radalla jäin venttaamaan Timiä putkesta ulos ja himmasin vauhtia, jotta saisin sen varmasti mukaan putkelta...no, kun hidastin, niin tottahan Timikin sitten hidasti - oikeestaan pysähtyi täysin. Radanteko siinä samalla katkesi eikä viimeisiin esteisiin enää saatu vauhtia yhtä paljon.

Otettiin uudestaan ja tällä kertaa paahdoin vain satasella etiäpäin, hädin tuskin edes ehdin vilkasta oliko koira enää lainkaan matkassa...kun viimenen este tuli, huomasin,että poikahan OLI matkassa! Rata meni siis aikalailla puhtaasti, nopeesti ja nappiin! :)
Tällä kertaa lopetimme myös ajoissa, vaikka tuntui,että nyt olisi voinut vetää ratoja koko loppu illan putkeen. Koko loppuillan olin kyllä niiiiin tyytyväinen Timin työntekoon ja aikas levolliselta äijänenkin vaikutti.:)


Tänään meidän oli alunperin tarkoitus lähteä pentutarvike shoppailukierrokselle, mutta nyt kun pentua ei tulekaan, shoppailtiin vain Timin tarpeiden mukaan. Himpula tottakai oli matkassa mukana ja sai käydä kokeilemassa uusia "mökkejä" (eli kuljetusboxeja). :D Valittiin lopulta ihana pinkki kevyt nylonboxi, jolla hintaakin oli vain 36e. Joskus kevytmetkallihäkinkin tulin ostaneeksi, mutta kyllä minä vain olen silti aina vanhaa nylonboxia käyttänyt koirilla. Kevytboxit ei autoiluun ehkä ole turvallisimpia, mutta näyttelyihin tai treenikentän reunalle ne on niin helppo napata mukaan ja pystyttää paikan päällä.

Aina kun on ostettu uusi boxi, sen kelpuuttaminen vie Timiltä aina sen kaksi päivää aikaa. Tänäänkin, kun boxin kasasin, Timiä ei olis voinu vähempää juttu kinostaa. Mutta sitten kun boxiin menemisestä tehtiinkin temppu, niin johan alkoi innostumaan! Käytännössä siis heitin namin boxiin ja eikös poika sinkoa sinne heti. Seuraavaksi vein Timin toiseen huoneeseen, ja käskin sieltä juoksemaan boxiin. Ja tästähän Himpula riemastui kun sai kaahatakin sisällä ja kaiken kukkuraksi niin simppelistä tempusta kuin boxissa makaamisesta annetaan palkinto! Wau! :D

Veikkaan, että koko huomisen päivän Timi nököttää boxissaan odottelemassa palkkaa...:D

3 kommenttia:

 1. Aika miehekkään värinen tuo Timin (meinaan aina kirjoittaa jostain syystä Timpan..) uusi boxi :D Mistä se on? Ei olis pahan hintainen ja sopis myös meille ton rähjääntyneen tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaalla pölhöllä monta nimeä: Timi, Timppa, Timbuktu, Timpula, Himpula, Pikkumies, Toljanteri :D
   Ostin tuon Pet Nap:sta. Yksityinen, melko uusi liike Tampereella. Yrityksellä myös luulisi nettitilausten onnistuvan ja kaikki tuon sarjan boxit oli nyt aikas hyvässä tarjouksessa! ;)

   Poista
 2. Timbuktu on noista mun suosikki :D kiitos infosta !

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä :)