19. tammikuuta 2014

Vauhdikas vuosi käynnistymässä...!

Eilen lähdettiin Sannin ja Masin (Fuji-San Hiroshi) matkassa korkkaamaan kisavuosi Turun KV-näyttelyyn.
Pojat matkustivat takapenkillä sulassa sovussa, mitä nyt välillä jompikumpi jokelsi jotakin boxissaan. :D

Turkuun oli ilmoitettu 25 japsia, mikä on aika hyvä määrä vuoden toiselle näyttelylle. Avo-urosten kehässä ei kuitenkaan juossut kuin Timi ja japsilenkeiltä tuttu kaveri Martti (BG Gandalf). Pojat esiintyivät molemmat kauniisti niin kuin aina, mutta tämä tuomari ei oikein lämmennyt kummallekaan. Timin liikkuminen oli hallissa nyt taas mitä oli....ja turkkikin ehti juuri hetki sitten tippua (Timi oli jokin aika sitten rajussa vatsatudissa :( )
Pojat olivat melko tasavertaisia, mutta Martti vei kuitenkin ykköspaikan. Niinpä Timille siis AVO EH 2.

Matkaseuralaisemme Masi menestyi Valio-luokassa vähän paremmin saaden VAL ERI 4 SA, mutta PU-kehässä ei enää sijoitusta.

Martti ja Timi (kuva: Tiia Vainio)
Päivän ROPiksi valittiin Timin velipuoli Gizmo (S.Pakuriya),mikä on erittäin hieno saavutus nuorelta koiralta KV-näyttelyssä. Onnea Tina!
Lopuksi esitimme vielä Saarnion kasvattajaluokan, koirista mukana Chisu (S.Pikatto), Minja (S.Minja), Gizmo (S.Pakuriya) ja Milo (S.Oriko). Tuloksena ROP-kasvisryhmä, mutta isossa kehässä ei tullut enää menestystä.


ROP-kasv (Kuva: Tiia Vainio)


Mahtava päivä, vaikkei meidän kohdalla menestystä juuri tänään saavutettukaan! Näimme paljon tuttuja ja oli mukava höpötelä kuulumisia!
Lisäksi ISO KIITOS Sanni ja Heidi matkaseurasta!


Seuraavat koitokset näyttäisi sijoittuvan keväämmälle ja TOKO-kokeeseenkin pitäisi taas ilmoittautua...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)