14. joulukuuta 2013

Messari-viikonloppu: iloa ja onnen kyyneleitä

Taas saapui se vuoden odotetuin weekendi: Messaripäivät!
Tänä vuonna Timi ei lähtenyt messarikehiin, mutta itse lähdin turistiksi lauantaiksi Nordic Winneriin Annan, Marion ja Wilde-eurasierin matkassa.

Eurasierit aloittivat jo aikaisin kilpailunsa Harri Lehkosen tuomaroimana. SA:t olivat melko harvassa ja tiukan linjan tuloksena Wildelle NUO EH 1.

 
Wilde ottaa messarihulinat rennosti :)
 
Eurasierkehien jälkeen siirryin ala-halliin japsikehän reunalle. Tänä päivänä kasvattajamme Soile saisi Vuolasvirta-palkinnon ja olimme koko saarniolaisjengi kasvattajalta salassa yhdessä suunnitelleet, miten muistaisimme Soilea. Siispä juuri ennen japsikehien alkua juhlistimme päivää jo "etukäteen"  kakkukahveilla. :D
Ja niinhän siinä kävi, että hetken siinä halailtuamme ja onniteltuamme, JOKAINEN meistä oli liikutuksen kyyneleet silmissä. Mukavahan siinä sitten ripsarit poskilla oli kehään lähteä juoksemaan... :D
 
Tällaisen upean kakun Virpi oli tuunaillut
 
 
Japseja oli lauantaina 33. Alla Masi (Fuji-San Hiroshi) odottelee jo intoa puhkuen omaa vuoroaan. :)

 
Junnutittelistä oli kisaamassa uroksissa yllättäen useampi nuori komia huisku. Mukana myös valloittavat Timin velipuolet Gizmo (S.Pakuriya) ja Tico (S.Purezento), jotka molemmat olivat tänään ERInomaisia.

 
Kehän laidalla tutustuin Lenaan ja Yvonnen, jotka olivat saapuneet kisamaan Ruotsista huiskuineen. It was really nice to meet You Lena and Yvonne! Hope we'll see again! :)
 Alla tuomaripöydällä säteilee Lenan huisku Diezel (Noblewhite Unlimited Promise).
 

^Gizmo

^Tico ja Emilia kehässä

Valiouroksissa Timin veli Milo (S.Oriko) esiintyi ERIn arvoisesti.

^Tämä kaunis norjalainen nuori neitokainen (Donåsen's Dona Tea D'la Bamse) rivasi tiensä päivän ROPiksi!

^Timin veljen Kalinkan tytär Ciri (Dreambears Essential Rose) esiintyi kehässä myös. Tuloksena JUN ERI 2.
 
 
^P-pentueen 3.osallistuja Chisu (S.Pikatto) JUN ERI 3.

Päivän ROP (Donåsen's Dona Tea D'la Bamse) ja VSP Nico (S. Nozomi)

^Sitten oli vuorossa Kasvattajaryhmien esiintymiset. Tänään osallistuivat Lumivyöryn ja Saarnion kasvattiryhmät. Saarniolaiset veivät voiton! :) Saarniolaisjengissä mukana olivat Mitzu (S.Natsuko), Chisu (S.Pikatto), Gizmo (S.Pakuriya) ja Nico (S. Nozomi).

 
Japsikehien jälkeen alkoi Vuolasvirta-palkintojen jakotilaisuus. Koko porukallahan me sinne läksimme kasvattajaa kannustamaan. Estradille saarniolaisjapseja edustamaan Soilen kanssa pääsi päivän VSP Nico. Ja Nicoltahan esiintyminen sujui. :)

 
Soile ja Nico kunniakierroksella
 
 
 
 Aivan mahtava ja tunteikas päivä kerrassaan! Kiitos kaikille Teille SAARNIOLAISILLE! Olette TÄRKEITÄ ja IHANIA! Ja ONNEA rakkaalle kasvattajallemme Soilelle hienosta työstä!
Kiitos myös Anna, Mario ja Wilde loistavasta matkaseurasta! Täytyy suunnitella ensi vuodelle yhteisiä näyttelyreissuja taas! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)