28. marraskuuta 2013

Japsilenkillä

Viime viikonloppuna käytiin pitkästä aikaa japsilenkillä. Kokoonpano oli pieni, vain 4 huiskua omistajineen, mutta mukavaa oli! Tällä kertaa lenkkeilivät siis 4 komiaa nuorta urosta: Topi (Saarnion Pikurito), Badi (Sakura Zensen Okito), Tico (Sunrise Sptizies Vinston) sekä Timi (Saarnion Odoroki).

Pojat kulkivat kapealla polulla sievässä jonossa, eikä kärhämiä tullut kertaakaan ahtaissakaan paikoissa. :)

Huomaa kyllä heti, kun kamerointi on jäänyt vähemmälle: ei tahtonut sitten millään pysyä kamera huiskujen vauhdissa, vaan aina jäi kuvatsa jonkun kuono tai korva pois... Tässä nenätön Timi ja takana Badi sekä Topi.

Badista oli varttunut oikein hurmaava nuori mies!


Pojat selvästi vähän vuorottelivat laumanjohtajan roolia. Tässä kohtaa the Boss'ina sai toimia Topi. Takana Timi ja Badi.
Badi päätti ottaa Timin ystäväkseen, mutta Timpula ei oikein lämmennyt pikkukaverille, vaan jolkotteli muina miehinä omia teitään. Aikansa Badi jaksoi tarmokkaasti marssia Timin kannoilla joka paikkaan, mutta lopulta Badi kyllästyi tylsään kaveriin ja luovutti.
 
 
Ticoa naurattaa tämä paparazzitouhu.


Täytyyhän sitä pieni levähdystauko yrittää välillä pitää...

Tico löysi aarteen ja nuorimmaiset tietenkin heti perässä toljottavat äärimmäisen uteliaina,että mitä se "isoveikka" oikein häärii. :)
 
Vasemmalla Topi. Takana Badi, joka ryöväsi tyynen rauhallisesti risun Ticon suusta. Edessä oikealla Tico. (Oma huiskuni ilmeisesti kyllästyi kameraan ja paineli taas omilla teillään... :D )

Meidän lenkkimaastoaLauman kanssa ulkoilussa on kyllä hauskaa se,että kun yrittää saada kaikki tulemaan, niin kukaan ei tule... mutta kun kutsuu vain YHTÄ huiskua, niin KOKO lauma kirmaa paikalle. :D


Badi sai uuden kaverin Topin. Topilla ja Ticolla oli välillä selkeästi ihan omia "inside"-juttuja  ....

....mutta sitten Timi keskeyttää pojat ja nämä joutuvat syöksymään tieltä sivuun, pois hirmun alta! :D

Pojat jonossa kotimatkalla. <3 p="">
 
 
Keskiviikko aamuna oli niiiiin ihana aurinkoinen sää, että lähdettiin heti herättyämme mehtään tarpomaan. Poika oli aivan ihmeissään kun ei köpöteltykään sitä tavallista aamuista hihnalenkkiä, vaan pääsi juoksemaan vapaana. :)
 
Joku rusakko siellä poluilla oli taas mennyt, kun poika oli aiva sekaisin ja poukkoili ympäriinsä hajujen perässä.
Pariin kertaa lähti jopa kauemmas ja jouduin kökkimään muutaman minuutin piilossa (menen aina "kadoksiin" pojalta hetkeksi, jos tämä ei tule käskystä luo. Kun Timi tajuaa,etten olekaan näköpiirissä, sille tulee kova kiire etsiä mamma), ennen kuin Timpula taas hoksasi mitkäs ne olikaan ne vapaanaolon ehdot. :) 

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas Nea ! Hauskin oli kyllä tuo naurava Tico :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tico on kyllä mahtava pakkaus! :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Nala on aivan samanlainen siinä, jos menee piiloon kun se ei tule , mutta sitten kun mää häviän näkyvistä niin kyllä iskee paniikki Nalalle :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä :)