2. lokakuuta 2013

Talvi lähestyyy, turkki tippuu ja vuoden viiminen kisapäivä lähenee...

Suurin kiire on opiskeluideni puolella taas hetkeksi ohi ja nyt on aikaa taas toivottavasti panostaa sivujen päivittelyynkin... :)

Saarnion Odoroki "Timi"
Tiistaina Timin kanssa käytiin "aksailemassa" taas  ja kokeilimme vaatimattomasti kolmostenkin radasta yhtä pätkää. Herra oli aivan Heissulivei-asenteella liikenteessä ja päätti singota startista heti  radan ulkopuolelle... Hinasin pojan takasin kentälle nuuskimasta maata ja uusi yritys: no, ei mennyt kuin sekunti, niin poika oli uudelleen samaa länttiä ihastelemassa!
Energiaa koiruudella kyllä selvästikin oli, kun se mm. yritti innoissaan kosiskella treeniryhmän bordercollie-urosta... oneglmana oli vain se, että energia olisi ollut kivempi saada suunnattua sinne RADALLE! :D
No, jonkinnäköstä menoa saatiin lopulta muutaman neuvottelun jälkeen aikaseksi, mutta lopetimme treenit kuitenkin vähän aiemmin, kun huisku alkoi mennä LIEVÄSTI ylikierroksilla hajujen ja muidne koirien suhteen.

Ikänä en ole aiemmin nähny Timiä tuommoisena höhlänä kuin se oli! Noo, toivonpa kovasti ,että tuo hormonihyrräkausi helpottaa jossain vaiheessa... :D


Pari päivää sitten huomasin, että eteisen matolle on alkanut taas ilmestyä ärsyttäviä valkosia pilvipalleroita. Timiltä on lähtenyt kyljistä kunnon tolloja irti ja päätin nypätä muutaman irtotollon huiskusta roikkumasta... no, kuinkas sitten kävikään:

Harjan mukana lähtikin sitten vähän enemmän... tuntuu, että husikusta jäi jäljelle vain korvat! Ja näyttelypäivä tulossa... Iiks!... :DTänään saimme "hovikuvaajamme" suostuteltua hosumaan vaihteeksi kameran kanssa ulos, sillä tuli lievä shokki kun tajusin, ettei Timistä vielä ole otettu "virallista" 3-vuotiskuvaa! :o Nyt asia tuli korjattua ja tässä päivän parhaimmistoa:
 
^Loppujen lopuksi: jäi tuohon poikaan sentään vähän vielä turkkia :D
KIITOS Netta kuvausavusta!!!
 

2 kommenttia:

  1. Voi että tuo Timi on sulonen <3 Kiva postaus =)

    http://haavenakenneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Timi on oikea sydäntenmurskaaja, aina on kipuamassa rapsuttajien syliin suukottelemaan :D
    Ja kiva, että tykkäsit! :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä :)