19. syyskuuta 2013

Pikapäivitystä japsitreffeistä ja agista

Koulu pitää arjen kiireisenä ja päivityksiä ei meinaa keretä laittamaan sitten millään niin paljon kuin kerkee tapahtua...
Viime viikonloppu oli varsin koiratäyteinen: lauantain olin agiseuran kisoissa kanttiinissa myymässä vohveleita ja sunnuntaina järjestettiin ne kauan odotetut JAPSIEN SYYSTREFFIT !!! :)
Innilässä kokoonnuimme mukavan suurella poppoolla ja päivä kului luontopolulla, tokotreeneissä ja nuotiolla höpöttäessä. Japsiväkeä oli lähtenyt hienosti liikenteeseen kauempaakin josta olen erityisen iloinen! Toivottavasti kaikilla oli hauskaa,meillä ainakin oli!


Poika ja äiti: Saarnion Odoroki ja Snowtime´s Shinju (kuva: Sanni Saarenmaa)Vehoveljekset: Masi (Fuji-San Hiroshi) ja Timi (S.Odoroki) kuva: Sanni Saarenmaa
 
Yllä olevista kuvista SUURI KIITOS Sannille! :)

Ja vielä aksasta: tiistaina käytiin taas treenikentällä ja täytyy sanoa,että poika edistyy huimaa vauhtia! Aloitimme kaksi viikkoa sitten keppitreenit aivan naperotasolta ja tiistaina Timi hoksasi heti jutun juonen, kun laitoin kepit kentälle. A-esteeltä tullaan edelleen kovalla vauhdilla alas (johtunee siitä, etten ole esteen kanssa tähän mennessä paljonkaan vaivaa nähnyt...). Namilätkällä hidasteltiin ja poika alkoi heti parin toiston jälkeen tarjoamaan oikeaa alastuloa! :)

Treenien lopuksi sain vielä testata omia ohjaustaitojani juoksemalla hienon Pro-paimenen kanssa rataa läpi. Ja jestas, miten yllätyin sen koiran vauhdista! Esteet osasi kutakuinkin täydellisesti ja radan 0-suoritus oli kiinni oikeastaan vaan minusta... kyllä siinä paineet kasvoi. :D Mutta kappas, Pron kanssa onnistuin kuin onnistuinkin tekemään "nollan"! Hienot treenit oli!

Lisää taas kun kerkiän! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)