22. heinäkuuta 2013

Kuvapäivitystä ja upeita uutisia:

Kameran olemassa olo on nyt jotenkin meinannut vähän unohtua...
Viime viikonloppuna kuitenkin ryhdistäydyin ja  napsin Timistä kuvia. Turkkia poika on kasvattanut vielä Hämeenlinnan näyttelyn jälkeenkin ja se toivottavasti pysyy myös talven yli. :)

Minun kultahippuseni :)Eilen kuulimme UPEITA uutisia kasvattajan suunnasta:
Timin veikkapuoli Tico (Saarnion Purezento) oli käynyt nuoren taitavan emäntänsä Emilian kanssa esiintymässä Ylivieskassa Nummijärven kehässä. Tuomari oli tykästynyt parivaljakkoon ja Tico saikin synttärilahjaksi SERTin!!

Tico, Emilia ja SERT! (Kuva. Salla Aarnio)
Emilia testasi handleritaitojaan myös Junior Handlerien piirinmestaruudessa, jossa sijoittui hienosti kolmanneksi ja jatkoi vielä SM-osakilpailuun jossa kiilasi 5.palkintosijalle!


SM-osakilpailun viidentenä supertaitavat Emilia ja Melli :) (Kuva: Salla Aarnio)

Timin äiti Melli (Snowtime´s Shinju) pyörähteli myös Ylivieskan kehissä ja päivän saavutuksena hienosti ROP-vet!  Ehkäpä mekin nyt uskallamme lähteä kokeilemaan onnea ko. tuomarin kehään. Viimeksi hänen kehässään olimme pari vuotta sitten pentuluokassa... :D

Ja vielä yksi superuutinen, joka on meinannut unohtua kaiken muun keskellä: Timin veli Milo (Saarnion Oriko) kävi alkukuusta Karjaalla, meillekin tutulla, Stockmarin Hartolla arvosteltavana. Milo pärjäsi hienosti voittaen luokkansa, ollen päivän ROP ja vielä lopuksi BIS-4!!!
Kyllä me saamme olla ylpeitä meidän sukulaisista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)