17. heinäkuuta 2013

Hellelomailua

Agitreenit on jääneet nyt parilta viikolta kiireiden ja helteen vuoksi. Jospa loppukuusta ryhdistäydyttäisiin taas...
TOKOkin on ollut kesätauolla, mutta omatoimisesti kävimme kuitenkin liikkeitä muistuttelemassa maanantaina. Otin puolen tunnin treenipätkän ja suoritimme puolet ALOn liikkeistä kokeenomaisesti, osan vapaamuotoisesti.
Luoksetuloon on saatu mukavasti vauhtia. Tosin olemme niin kovasti keskittynee suoritusvauhdin lisäämiseen, että tarkkuus on unohtunut ja Timi pyrkiikin aina juoksemaan eteeni, eikä sivulle perusasentoon kuten kuuluisi. Tämän liikkeen lopetusta pitää siis muistutella lisää.
Seuraaminen vapaana alkaa pikkuhiljaa olla varma juttu. Lyhyillä, parin askeleen seuraamisilla ja lelupalkalla olen saanut Timin pysymään hyvässä vauhdissa rinnalla, eikä se enää sinkoile viereltä perhosten tms. perään. :D
Paikallamakuusta olen NIIIIIN ylpeä! Nyt olen jo 100%:n luottavainen sen suhteen, että koiruus pysyy siinä paikallaan rintamasuunnassa, vaikka mitä tulisi! Maanantain 2,5min paikallamakuun otin urheilukentällä, joka on kävelyteiden ympäröimä: ohikulkijoita siis riitti...  Vähän huisku aluksi vilkuili ympärille ja paniikki meinasi omistajalle iskeä, mutta sain pidettyä itseni kurissa aloillani siellä 20metrin päässä JA koira PYSYI koko ajan paikallaan!!!!

Lopuksi otin vielä noutoharjoitusta Savolaisen Annan ohjeiden mukaan:
Tiputtelin noutokapulaa ympäriinsä, ja AINA kun huisku hipaisikin kapulaa niin tuli HURJAT kehut ja lelupalkka. Sen jälkeen treenasin toisella tekniikalla, eli annoin kapulan Timille, pyysin sitä pitämään kapulaa hetken leuoissaan ja annoin vapautuskäskyn, jolloin poika sai irrottaa.
Noudossa edistytään hyvää vauhtia: nyt minun ei enää tarvitse jankuttaa montaa kertaa, että tuo ottaisi kapulan vaan pelkkä kapulan ojentaminen riittää. :)

Elokuulle suunnittelin TOKO-kokeita... saa nähdä saammeko liikkeet siihen malliin että lähdemme sinne kisaamaan.. ;)

Tampereen Japsilenkki-poppoota :)

2 kommenttia:

Kerro ihmeessä :)