29. kesäkuuta 2013

Tuuletusta! Vihdoin SE tuli!

Tänään se tapahtui: piiiiitkän odotuksen jälkeen Timi nappasi itselleen ensimmäisen SERTinsä!
Aamulla lähdimme hyvissä ajoin, jopa niin hyvissä ajoin,Hämeenlinnaan koiranäyttelyyn, että saimme odotella kehän alkua paikan päällä pari kolme tuntia. Odotellessamme katselimme saksanpystykorvien kehien kulkua ja ehdimme jo kauhistella tuomarin tiukkaa linjaa. Sitten japsiporukkaa alkoi lipua paikalle ja pian meidänkin kehät alkoivat:

Tuomarina japseilla oli tänään Katarzyna Fiszdon Puolasta.
Ennen kehää piti tietenkin alkaa satamaan, mutta onneksi parilla joukostamme oli teltat mukana, joihin me kaikki muut kohteliaasti tuppauduimme kyläilemään sateen ajaksi... :D Teltoissa oli melko tiivistä, mutta sopui säilyi ja ENNEN KAIKKEA koirien turkit säilyivät!
Pentuluokassa oli vain yksi huisku (Tamilan Daruma Hime) eikä junnuja ollut, joten me menimme heti toisena kehään. Eddie kiisi jo kehään, mutta mepäs emme niin helposti päässeetkään lähtemään: Timin näyttelyhihna oli juuttunut häkin kalteriin kiinni eikä irronut sitten millään vaikka kuinka yritin riuhtoa. Timin numeroa huhuiltiin kehässä ja minulla alkoi iskeä jo paniikki yrittäessäni irrottaa hihnaa ja kimittää samalla kehään että "Tulossa ollaan! Olemme vain jumissa!". Kyllähän me sinne kehään lopulta kerkesimme, vähän myöhässä vain... :D


kuva: Jukka Valtanen
Teamin kuiskuttelua kisataktiikasta... :D (kuva: Jukka Valtanen)

Tiukkana kisakumppaninamme oli Eddie (Tamilan Xiomara-Xoy) Tiinan kanssa. Pojat juoksutettiin pariin kertaa ympäri ja sen jälkeen tuomari arvosteli kummatkin. Pöydälle meidän ei tarvinnut koiria nostaa, vaan tuomari arvosteli pojat maassa. Yllätykseksi Timi sai ERInomaisen, josta menin jo AIVAN sekaisin. Lopulta pikku-ukko voitti luokkansa ja sai vielä SA:nkin!! Olin totaalisen tyytyväinen!
Ihmiset huikkasivat onnitteluja ja tunnelma oli katossa!

PU-kehän sijoitukset käynnissä....
Sertti-poseerausta, kuva: Tiia Vainio
Sitten päästiin Paras Uros-kehään. Siellä Timi vastassa oli kolme valiourosta, yksi niistä oli Timin veli Milo (S.Oriko). Taas kipiteltiin kehässä ympäri ja sitten oli vuorossa sijoitus. Sijoituimme neljänneksi, josta olin yber-ylpeä. Kun sitten yhtäkkiä käteeni pamautettiin SERT-ruusuke, menin jo lievästi sanottuna shokkiin! Loppupäivän olinkin sitten pelkkää leveää hymyä :D  Koko päivän saldo siis AVO ERI 1 SA PU-4 SERT!

Tänään tämän piti olla meidän viimeinen näyttely ja ajatuksena oli siirtyä muihin harrastuksiin, kun näyttelytähden ura ei tuntunut meillä oikein toimivan... NO, nyt taidamme SITTENKIN vielä jatkaa kehissä juoksemista. Kyllä ne kaksi viimistä SERTiäkin sieltä vielä tulevat! ;)


Päivän ROP oli Raisa (Ainotar) ja VSP tuore valio Noblewhite Taiki Kiyoshi! Onnea molempien omistajille! :)

Huhhuh, tämä viikko on ollut kyllä aivan mahtava: yhtä hehkutusta ja kyynelehtimistä onnesta! Kiitos kaikille meitä tsempanneille! (omistaja kun melkein jo erehtyi luovuttamaan) :)
Lisäksi olen jo aiemmin luvannut, että kun se eka SERT tulee, teetän Timistä SERT-taulun...eikun siis taulua tilaamaan ja SERT-kahveja järjestämään! :)

Timi Hämeenlinnassa AVO ERI 1 SA PU-4 SERT!

In English:
Today in Hämeenlinna Timi got his first CC (Challenge Certificate)!! He was EXC 1 CQ BM4 CC!
BOB was Ainotar and BOS Noblewhite Taiki Kiyoshi. Congrats! :) You can read the critiques here! ;)


1 kommentti:

  1. Tarkoitus oli kommailla jo aika päiviä sitten, mutta näin myöhässäkin hurjasti onnea sertin johdosta!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä :)