19. toukokuuta 2013

Erkkarissa Himoksella

Gizmo (kuva: Tiia Vainio)
Lauantai-päivä vietettiin (jo perinteisesti) aamusta iltaan japsien erkkarissa , tällä kertaa Jämsässä. Sää ei ollut kummoinen, mutta se ei hidastanut lainkaa japsiväen touhuamista.

Saarniolaisilla meni lauantaina lujaa: Timin pikkuveikat Tico (S.Purezento) ja Gizmo (S.Pakuriya) pärjäsivät loistavasti junnuluokassa. Tico nappasi nuoren taitavan omistajansa Emilian kanssa vara-SERTin ja Gizmo SERTin! Voi että, kuinka Emiliaa ja Ticoa katsellessa tulikaan mieleen minun ja Timin ensimmäiset näyttelyt parin vuoden takaa. Toivon todella, että Emilia ja Tico pääsevät vielä pitkälle! Oikein ihana ja lupaava parivaljakko!
Myös veljeksistä Topi (S.Pikurito) oli paikalla kannustamassa.
Avoimessa luokassa oli sitten Timin vuoro. Timi esiintyi (säästä huolimatta) kauniisti ja pöydällä tuomarilta tuli heti kommenttia "lovely temperament", kun poika yritti kivuta sedän syliin pusuttelemaan. :D
Turkin laatua kehuttiin jälleen erinomaiseksi, vähäisestä määrästä huolimatta.
Tuomari kuitenkin totesi arvostelussa, että Timi on hänen makuunsa liian suuri ja tällä pitäisi olla tummemmat silmät. Viimeinen pisara oli, kun Timin ravatessa etukäpälät tuppasivat taas vähän heilumaan liikaa ja ensimmäistä kertaa myös takajalat kääntyivät ulospäin...Pieneksi pettymykseksi  käteen lyötiin se inhottavan vaalea, keltainen nauha - päivän tuloksena siis Hyvä.

Timin veli Milo (S.Oriko) pyrähteli valioluokassa sukulaispoika Nicon (S.Nozomi) kanssa. Milo oli tänään erinomainen, Nico keräsi itselleen pystejä enemmänkin ollen valioiden ykkönen sekä päivän lopuksi vielä ROP!!!! Aivan mahtavaa! Onnea Anna ja Nico! :)

Milo
 
Nico päivän ROP

Urosten jälkeen pidettiin ruokatauko, ja sitten starttasivat neitoset:
Chisu (S.Pikatto) liiteli hurmaavasti kehässä ja kiisi junnujen ykköseksi saaden myös vaSERTin. Minja (S.Minja) ja Veera (S.Kin´Yobi) olivat erinomaisia.

Chisu tarkkana

Vetskuissa Pyry (S.Fenix) pyyhälsi kolmanneksi ja Melli-mammamme (Snowtime´s Shinju) neljänneksi.
Melliläinen veteraaniluokassa :)

Päivän huipennukseksi saarniolaisten ryhmä valittiin ROPiksi ja Mellin jälkeläisryhmä myös ROPiksi!!!! Tässä vaiheessa yhdellä jos toisellakin alkoi silmät kostua (minä mukaan lukien), niin koskettavaa ja hienoa tämä oli.Hurjat onnittelut ihanalle kasvattajallemme Soilelle hyvästä kasvatustyöstä! Olet ansainnut tämän! :)

Illalla hulluteltiin vielä perinteiden mukaisesti leikkimielisillä hupikilpailuilla. Niissäkin "saarniolaisten perhe" pärjäsi kivasti:
Lapsi&Japsi-kisassa Lyydia ja Gizmo pokasivat itselleen voiton, Sofia ja Tico neljänneksi.
Junnuhandlerissa neljänneksi sijoittui Emilia ja Tico.
Veli-Matti ja Tico voittivat Ukko&Huisku-kisan.
Akka&Huisku-kisassa hopealle Hannele ja Pyry-muori hienolla puvustuksellaan, minä ja Timi nousimme ykköseksi catwalkillamme. :D

Parikilpailuun ilmoitimme extemporee Timin ja Melli-mamman. Olin aivan äimän käkenä kun äiti ja poika esiintyivät niin mallikkaasti kaksistaan. Osallistuminen kannatti, sillä Timi & Melli voittivat parikilpailun!! :)
3:ksi sijoittui Paula Veerna & Venlan kanssa.

Akka&Huisku kisan kärkeen :D

Kehien jälkeen kävimme Timin kanssa tekemässä vielä päivän hyvän työn ja osallistuimme geenitutkimukseen. Jännitin hirmuisesti, alkaisiko poika parkua ja rimpuilla verinäytettä otettaessa, mutta mitä vielä: nuori mies kökötti pöydällä tyytyväisenä nameja poskeensa pistellen koko toimenpiteen ajan inahtamattakaan! :)

Kaveruksilla oli iloinen jälleen näkeminen. Pojat tutustuivat ensimmäistä kertaa mätsärikehän laidalla. Vas. Timi ja oik. Masi (Fujisan Hiroshi).

Aivan brillianttipäivä kerrassaan! Oli ihanaa nähdä teitä kaikkia "sukulaisia" ja tuttuja! Pidetään erkkari yhtä hauskana ja rentona tapahtumana jatkossakin!


Eipäs ihan tyhjin taskuin kuitenkaan paikanpäältä lähretty... On minulla vain taitava koiruus! :)
 
Saarniolaiset erkkarin ROP-kasvattaja ryhmä ja ROP jälkeläisryhmä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)