23. maaliskuuta 2013

Katastrofimätsärissä

Tänään kipaistiin kahden huiskun voimin mätsäröimään Lielahteen. Estradille pääsi tänään ensimäistä kertaa Rosi (A. Xylia Xaquelína), Timin kanssa lähdimme tällä kertaa vain turistiksi. Paikan päälle saapuessamme tunnelma oli varsin sekava, ihmiset pyörivät ympäriinsä ihmeissään kun kehiä tai edes ilmoittautumisten vastaanottajia ei näkynyt mailla halmeilla.
Hetken odottelun jälkeen homma alkoi kuitenkin sujumaan ja ihmiset pääsivät ilmoittautumaan.

Pojat kerjuuhommissa
 
" Eikös me nyt pari herkkua ansaittaisi??"
 
 
Kehän alkua odotellessa bongasimme paikan päältä useammankin tutun: Masi-japsi (Fujisan Hiroshi) oli tullut Raumalta käväisemään Tampereella ja samalla pyörähtämään mätsärissäkin. Aluksi meinasi Masi sanoa Timille suorat sanat, mutta pianpa pojat keksivät yhteisen puuhan : ruoankerjuun, ja yhteinen sävel löytyi. Molemmat tönöttivät rivissä anovin katsein, ja hetken päästä taisivat onnistuakin saamaan evästä. :D


Myös juniori-ikäinen eurasier Wilde (Karhunpesän Rento-Roope) oli saapunut treenaamaan kehäesiintymistä loppukevään ensimmäisiä virallisia näyttelyitään varten. Wildestä oli kasvanut oikein komia nuorukainen ja hienosti osasi esiintyäkin, vaikka ikää vasta alle vuosi. Wilde voitti hienosti parinsa saaden punaisen nauhan, tällä kertaa ei kuitenkaan sijoitusta. Onnea Anna & Wilde, tästä se lähtee! ;)

Wilde kehässä

Ja seisotusta :)
Kehien alkaessa ilmaantui lisää ongelmia... Numerolaput oli jaettu osallistujille väärin ja nyt kehään oli menossa yhtäaikaa pieni pentu ja suuri aikuinen. Tuomareitakaan ei ilmeisesti paikanpäällä ollut kuin yksi ainoa. Homma meinasi karata täysin käsistä, mutta sitten yleisön joukosta ilmoittautui eräs aktiivinen kasvattaja lisätuomariksi ja asiat alkoi järjestyä. SUURI KIITOS TÄLLE KYSEISELLE KASVATTAJALLE! :)
Sittenpä alkoi kehät:
Rosi esiintyi oikein mallikelpoisesti (vaikka emäntä/handleri Sara ehti jo aiemmin käydä mielessään läpi kaikki mahdolliset katastrofit, jotka kehässä voisi sattua... :D ).
Rosi nappasi punaisen nauhan ja aurasi vielä tiensä 5.parhaan joukkoon luokassaan! Onnittelut Sara & Rosi! Nyt vain kohti uusia kehiä!

Rosi ylpeänä PUN 5.
Masi ( kamera päätti antaa turkille hieman uudenlaista sävyä... :D )

Tältä näyttää japsivauva ekojen kisojensa jälkeen. Vieressä ylpeänä pikkukaverinsa unta vahtii Timi.

Timi ja tyttöset: Rosi ja Sunny
 
Kisojen jälkeen poikettiin vielä Sumelahdilla kahvittelemassa. Tullessamme ovella vastassa oli hiukan myrtyneen oloinen valkoinen matami; Sunny ei voinut käsittää, kuinka mamma oli voinut lähteä Rosin kanssa jonnekin ilman häntä ja palatessaan tuo vielä mukanaan nuoren miehenkin... :D

Illemmalla käytiin vielä moikkaamassa naapurustomme uutta tulokasta ,Paavoa. Aluksi Timi ei kokenut tarvetta tutustua juurikaan sen lähemmin tuohon energiseen hulivilipakkaukseen vaan pikemminkin yritti pysyä kauempana otuksesta. Sinnikkäästi Paavo on kuitenkin jaksanut tavoitella ystävyyttä ja pikkuhiljaa Timi onkin alkanut lämpenemään kaverille. Syytä poikien olisikin tulla toimeen, kun samoilla kaduilla tullaan kulkemaan :)
Paavo

1 kommentti:

  1. No huh, olipa käynyt järjestäjillä monta kardinaalimunausta! Onneksi ei itse lähdetty kyseiseen mätsäriin, kun kaveri seuraksi pyysi, vaan jäätiin löllöttelemään kotiin: näinköhän olisi päästy ihmisten aikoihin kehään ollenkaan. Ihania kuvia pikkupuuhkista taas <3

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä :)