10. helmikuuta 2013

Vuosikokous ja tokoilua

Tänään oli kyllä kertakaikkisen MAHTAVA päivä!
Japsi ry:n vuosikokous pidettiin tällä kertaa Kuopiossa. Itse en päässyt paikanpäälle, mutta pikkulinnut toivat hienoja ja iloisesti yllättäviäkin uutisia kokouksesta:
Vuoden 2012 Parhaaksi urokseksi kruunattiin komiasti Väinö (NW Classy Casanova) ja Vuoden 2012 Pennuksi Raisa (Ainotar)! Suuret Onnittelut Emma!

Ja uutiset sen kuin paranee: Vuoden Kasvattajaksi 2012 valittiin kennel Saarnion! Eli Timin "mummola"! Mahtavaa! Isot Onnitteluhalit Soile!

Lisäksi hallituksen väki vaihtui hieman. Iltapäivällä mobiililaitteeni piippasi ja saapui iloisesti yllättävä tekstiviesti: Minut oli valittu Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry:n hallituksen jäseneksi! Kiitokset luottamuksesta, toivottavasti saadaan yhdessä paljon aikaan rotumme hyväksi!

Meillä oli iltapäivällä tokotreenit, paikalla tänään kuusi koirakkoa. Tänään ohjelma oli melko vapaamuotoinen ja otimme mm. 3min paikallamakuuta, luoksetuloa ja liikkeestä maahanmenoa. Timi oli tällä kertaa aivan messissä:  paikkamakuu täydellinen, pelkäämäni luoksetulokin onnistui, liikkeestä maahanmenossa pientä hapuilua,mutta sekin korjaantui kun ohjaaja katsoi peiliin. :D
Huippupäivä!

2 kommenttia:

  1. Onnea hallituspaikasta! :) Hieno juttu, tuolla pääsee ainakin varmasti vaikuttamaan asioihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Innolla odotan, mitä saadaan yhdessä aikaan! :)

      Poista

Kerro ihmeessä :)