3. helmikuuta 2013

Näyttelykauden 2013 starttaus!

Lauantaina korkattiin tämän vuoden ensimmäiset kehässä juoksemiset Keuruulla.
Japseja oli ilmoittautunut yllättävän paljon: peräti 20 huiskuhäntää! Kiitos kuvista Soile ja Salla! :)
Timin luokka oli (tietenkin... :D ) suurin osallistujamäärältään: kehässä esiintyi 7 nuorta urosta. Mukana oli myös Timin veli Kalinka (S.Omocha), joten veljekset pääsivät kisaamaan keskenään.
 
 
Lattia oli yllättävän liukas ja Timi epäröi aluksi kehässä juoksemista. Lattian liukkaus ja kehän minimaalinen koko toi omat haasteensa muillekin, varsinkin suurempien rotujen edustajille. Kehän kulmia koiruus jostain syystä pyrki kiertämään niin kaukaa kuin hihna vain antoi periksi. Hetken jo ajattelin, että voi kamala, nyt meidän show menee kyllä AIVAN mönkään, kun koira ei halua liikkua... mutta sitten Timi päätti tsempata ja esiintyi loppuajan oikein mallikkaasti! :)
AVO uroksia: Saarnion Odoroki, Saarnion Omocha, Tamilan Akashi, Midanet Lagurus ja Pretty Touch Happy Smile. (kuvasta puuttuu Tamilan Akio ja Isaac )
Timi keskittyy. Takakintut hiukan levällään, mutta ei se mitään!
Kalinka odottelee jo innokkaana pöydällä tuomaria.

 
Kalinka kiilasi loppujen lopuksi veikkansa ohi ja nappasi luokkavoiton, velipoika tuli tiukasti kakkoseksi. Kalinka pärjäsi vielä PU-kehässäkin, ja veljesten saldot tältä päivältä olivat siis: Timille AVO ERI 2 ja Kalinka AVO ERI 1 SA PU-3 VASERT!

Vetskut: Kerttu (BG Deidamia) ja Melli-
mamma (Snowtime´s Shinju)
Melli-mammakin (Snowtime´s Shinju) pääsi pitkästä aikaa tanssahtelemaan kehään ja näytti pojilleen mallia ollen tyylikkäästi PN-2 ja ROP-vet. Melli olikin kasvattanut oikein muhkean turkin syksyisen mammalomailun jälkeen: tyttöstä ei meinannut heti samaksi tunnistaa!  :)


Kalinka poseeraa

Päivän ROP:ksi tiensä aurasi Elvis (Sakura Zensen Little White Boy) ja VSP:ksi  ihana pikkuprinsessa Raisa (Ainotar ). Hienot suoritukset molemmilta junnulaisilta! Onnittelut Mirja ja Emma! :)

Kehien jälkeen vielä kahviteltiin ja napsittiin veljeksistä kuvia, molemmat kun olivat nyt niin edustuskunnossa.  Laitan kuvia kun niitä saan! Velikullat tulivat hyvin juttuun, eikä Timikään jaksanut enää murrata Kalinkalle tai vältellä sitä. (Viimeksi nähdessämme Timi tuli isänsä Zappin kanssa toimeen hyvin, mutta oma veli ei jostain syystä ollut lainkaan kiva juttu. ) Tällä kertaa pojat poseerasivat oikein uljaasti vieretysten, tosin keskittymiskyky alkoi jo vähän herpaantua vaativan esiintymisen jälkeen ja katseet meinasivat kohdistua kaikkeen muuhun ympärillä olevaan kuin kameraan. :D

Velipoijjaat: Timi (S.Odoroki) ja Kalinka (S.Omocha)


Kalinka, Timi & Melli.
Timi on sitä mieltä että mammalla on paremmat sapuskat. :)
 Näyttelypaikan p-paikalla ehti tapahtua vielä pikkuinen ikävä välikohtaus ennen lähtöä. Pakkasimme tavaroita autoon ja Timi odotti autoon pääsyä selkäni takana. Yhtäkkiä poika rääkäisi pahemman kerran ja kun salamana käännyimme katsomaan mitä tapahtui, ehdin nähdä vain nopeasti jotain harmaata ja pienen valkoisen huiskun paniikissa maahan kyyristyneenä...  Viereisestä autosta oli karannut  harmaa norjanhirvikoira-uros ja juoksi kauhealla rähinällä Timin päälle. Koira ei onneksi tainnut ehtiä napsasta Timiä, kun sen isäntä jo oli juossut perään ja sai tarrattua koiransa kaulapannasta kiinni. Timi vain on sellainen ,että jos tulee hyvin uhkaava tilanne, niin se kiljuu apua jo ennen kuin toinen on edes ehtinyt koskea siihen. Tarkistin kuitenkin tietenkin varmuuden vuoksi, ettei turkin seasta löytyisi hampaanjälkiä, eikä löytynyt. Selvittiin säikähdyksellä! :)

Timi ja uusi hieno puku.

Reissulla saimme Timille myös uuden kurapuvun. Puku oli alunperin Timin isoveikan Veetin (Saarnion Majimena), mutta nuori mies ei ollut suostunut ottamaan askeltakaan mokomassa tamineessa. Timille puku sopi erinomaisesti ja pienen tuumimishetken jälkeen poika päätti myös yrittää liikkua puvussa: käytännössä tämä tarkoitti sitä, että koiruus tepasteli hieman ällistyneenä ympäri huonetta nostellen koipiaan n.20cm:n korkeudelle. Noo, Timin "catwalkissa" on ehkä vielä HIEMAN treenattavaa, mutta yritys hyvä kymppi! :D2 kommenttia:

  1. Onpa komea kurapukumies! <3 Jätin sinulle haasteen blogissani, käy tekemässä, jos huvittaa! :)

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu:
    http://pystykorvat.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä :)