9. helmikuuta 2013

Koirakavereita

Vauhtikaksikko Rosi & Timi
Viikolla käytiin piiiitkästä aikaa kyläilemässä Timin sukulaistyttösten Sunnyn ja Rosin luona. Kolmikko pääsi treenaamaan vähän kehäesintyymistä kentälle, toukokuun seuraavia kehiä varten. Olisihan se pitänyt arvata, ettei ala-asteen viereisellä kentällä kerta kaikkiaan pysty ilman häiriötä treenaamaan : heti paikalle saavuttuamme jostakin pölähti lauma alakoululaisia ihmettelemään tätä "lumipallojen perhettä". Lapset ihastelivat huiskujen turkkeja ja koiruudet osasivat ottaa kaiken ilon irti hetkestä. Varsinkin Timi kiersi kunniakierrosta lapsen luota toisen luo, pysähtyi hetkeksi kehuttavaksi ja jatkoi taas seuraavan rapsuttajan luo. :D
Koiruudet saivat lisää enegiaa ja intoa myös totiseen treenaamiseen, kun välissä oli iloinen rapsutustuokio.
Rosin hurmauskatse :)

Rosi oli opetettu esiintymään hienosti näyttelyhihnassa. Neiti sipsutteli, ja välillä loikkikin, kauniisti omistajan vierellä ja lopuksi vielä seisoi oikein pontevasti asennossa.
Rosi esiintyy


Sunny pitää taukoa

Lauantai-päivän ajaksi saimme vieraaksi senioriherran, cavalierin Juuson. Ikää herralla on jo 12 v. joten päivä kului melko rauhallisissa merkeissä. Timi otti vanhemman karvaturrin hienosti vastaan, ja ymmärsi olla höseltämättä turhia. Pieni koti-ikävä meinasi vaarille ensin iskeä, mutta pian se jo unohtui kun sai touhuta Timin kanssa kaikkea muuta. Päivällä ulkoillessa Timi näytti innokkaasti tietä toiselle ja Juuso köpötteli nuoremman kannoilla niin lujaa kuin vaan jaloistaan pääsi. Kotiin tullessa pojat olivat jo niin kaveruksia, että nukkuivat vieretysten päiväunetkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)