9. joulukuuta 2012

Voittaja-12

Saarnion Odoroki Voittaja-12:ssa
Tänään klo:03.00 herätys, rautatieasemalle ja junalla kohti Helsingin Messukeskusta.
Lemmikkivaunussa tutustuimme kolmeen silkkiterrieri-kasvattajaan: Minnaan (kennel Nanasilk), Tuulaan ja Tiinaan (kennel Dazza), joiden kanssa aamuöinen matka sujui leppoisasti koirajuttuja höpöteltäessä.
Minnan silkki Cassidy ( Nanasilk Princess ) oli tänään hienosti VSP V-12 napaten samalla CACIBin. Kiitos matkaseurasta, oli mukava tavata! Ja Onnittelut Minna päivän saavutuksista! :)Arvostelun aika

Näyttelyhalliin saapuessamme paikka oli vielä melkoisen autio ja ehdimme heti majoittautua aivan kehän viereen. Pian halli alkoi kuitenkin täyttyä.

Timi juoksi tänään ensimmäistä kertaa AVO-luokassa , veljensä Milon (S.Oriko) kanssa. Tuomari ensitöikseen mittasi koirat, ja naurahti Timin kohdalla että: "on hieman iso poika". Hän ei kuitenkaan kertonut mittaustulostaan.

Näistä liikkeistäkö on sanottu puuttuvan potkua? :D
 
Sitten ravattiin hieman ympyrää ja edestakaisin, jonka jälkeen seistä tönötettiin vielä hetki paikallaan saneluarvostelua odotellessa. Timi näytti jälleen kerran parhaat puolensa ja esiintyi tarmokkaasti, mistä saan olla kyllä ERITTÄIN TYYTYVÄINEN! :) Kuulin kuinka tuomari saneli arvosteluun "kaunis kaula", "tasapainoinen" ja "erinomainen esiintyminen", ja olin jo erittäin varma että hyvä nauha tulee... No, tunnelma hieman laski, kun kehätoimitsija kuulutti :" keltainen nauha, hyvä." Meidän matkamme siis päättyi siihen. Päivän saldo siis AVO H.
Timin veli sen sijaan voitti luokan, ja sijoittui vielä hienosti PU-4. saaden jälleen kerran varaSERTin. Onnittelut Virpi! :)

Timin tuloksesta oli useammatkin ihmiset hieman ihmeissään, sillä kirjallinen arvostelu antoi kyllä ymmärtää, että olisi tullut toisenlainen arvosana... :/
Päivän aikana useampienkin koirien tuloksia hämmästeltiin ,eivätkä ihmiset oikein tahtoneet päästä perille, mitä tuomari japaninpystykorvalta haki...
No, tämä oli kuitenkin VAIN YKSI mielipide muiden joukossa, ja jatkamme kehissä juoksemista ensi vuoden puolella! :) Timin arvostelun voi lukea täältä !


Ja ravaaminen jatkuu.
Kuvista suuret Kiitokset jälleen kerran Vainion Tiialle! :)


Loppuajasta tunnelma kuitenkin piristyi, kun Supermummo-Kerttu (Bella Godivas Deidamia) aurasi jälleen tiensä nuorempiensa ohi VSP V-12 ja ROP-veteraani VV-12 palkinnoille.
ROPiksi valittiin Oliver (Donorei Lethusan Bahaya). Ja ROP-kasvattajaksi tänään nousi kennel Pretty Touch.
Suuret Onnittelut Heidi, Nina & Päivi!

Kehien jälkeen pyörimme vielä kojujen seassa shoppailemassa ja matkaan tarttui taas vaikka sun mitä! Kuten esim. Suomen Kenneliiton historiasta kertova kirja.
Paluu matka junassa vietettiin mm. päivän islanninlammakoirien ROP-pennuksi valitun koiruuden (Kári Fra Klettakoti ) kanssa.Kotiin lähdössä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)