1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet tuulet...

Timi (4kk) osaa lomailla rennosti
Joulunaika alkaa olla ohitse ja uusi vuosi saapuu mukanaan uudet haasteet. Uuden vuoden tiimoilta päätin myös uudistaa sivujen ulkoasun läpikotaisin. ;)
Timi oli ollut tänäkin vuonna porukasta kiltein lahjakasasta päätellen. Tonttu oli tuonut Jouluaatoksi huiskulle mm. uuden glitterihihnan näyttelyitä varten, herkkuja ja kuljetusboksin. Omistaja löysi lahjapapereista Helena Koskentalon Parempaan pentutulokseen-kirjan ; Jess, askeleen lähempänä kohti kasvattajan peruskurssia! ;)
Lunta on riittänyt ja Timi on jaksanut riemuita siitä joka kerta ulos ovesta astuessamme... omistaja vähemmän, kun on täytynyt raapia auton ikkunoita jäästä. :D
Huisku on nyt jo sen kokoinen, että ehkäpä pääsemme kokeilemaan tämän talven aikana vielä koirahiihtoakin?...Mutta siitä sitten myöhemmin lisää!

Koirilla on tänä vuonna ilmennyt ihmeellisen paljon paukkuarkuutta. Monet omistajat ovatkin jo hyvissä ajoin hakeneet rauhoittavia lääkkeitä ja pantoja koirilleen, jotta uuden vuoden ilotulituksista selvittäisiin suosiolla.Siltikään he eivät välttämättä pysty ulkoilemaan koiran kanssa Uuden vuoden aattona lainkaan, sillä koira ei suostu tekemään edes tarpeitaan ulos, vaan pyrkii äkkiä takaisin sisälle ja sängyn alle pakoon. Mielestäni asia on hieman huolestuttava sillä "paukkuarkuus" on tuntunut lisääntyvän viime vuosien aikana.
Omat koirani eivät ole olleet moksiskaan ilotulitteiden äänistä ja olen pitänyt sitä vähän kuin "itsestään selvyytenä" että koira ei kauempaa kuuluvasta paukkeesta täysin lamaannu/mene paniikkitilaan vaan kulkee leppoisasti ja luottavaisesti jolkotellen "johtajansa" mukana. Nytkin Uuden Vuoden aattona pysähdyimme iltalenkillä Timin kanssa yhdessä katselemaan vähän matkan päähän värikkäitä ilotulitustähtiä jotka lennähtelivät upeasti tummalla taivaalla. Vastaantulijat olivat aivan ihmeissään, että:" Kuinka tuo koira noin rennosti vain telmii lumessa, vaikka pauketta kuuluu ympärillä?! Eikö se lainkaan pelkää?? Meidän "Murre" ei tule edes ulos ovesta..." :)


Juu, onhan ne uudetkin lelut toki "ihan kivoja!, mutta
kyllä se pentuajalla saatu kulunut nalle vain aina rakkain on. :)
Tonttu oli tuonut tällaisia
herkkupusseja Timpulalle.

2 kommenttia:

 1. Wau miten hienot sivut sinulla! Ja miten kaunis koira Timi onkin!
  Pitääpä lueskella teidänkin harrastuksista ja touhuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tervetuloa seuraamaan meidän kuulumisia!

   Poista

Kerro ihmeessä :)