2. joulukuuta 2012

Joulun, ja Messarin odottelua...

Viimein tännekin saapui kunnolla lumi ja samalla myös ihana joulutunnelma! Meidän perheestä lumesta tuntuu ylivoimaisesti eniten riemuitsevan tuo valkoinen hulivili. Timi viihtyy lumihangessa makoillen ja "sukellellen" helposti tuntikaudet, ja aina joutuu keksimään uudet konstit millä saada koira sisälle pihalta. :DMartti (Bella Godivas Gandalf)
Taas on ehtinyt tapahtua PALJON! :
Perjantaina tuli iloinen yllätyssoitto kasvattajalta, että he ovat menossa hakemaan Mitzua (S.Natsuko) Norjasta ja poikkeavat siinä samalla kyläilemässä. Ilta sitten vietettiin Soilen ja Sallan kanssa höpötellessä kahvipöydässä. Ihanaa kun käväisitte! Nähdään taas pian! ;)


Kaveruksia: ylhäällä Timi & Martti,
alh. Myy & Salli
Lauantaina ulkoiltiin lumisissa maisemissa, Timin seurana Maximus-japsi (Maxi). Koiruudet menivät riemusta sekaisin nähdessään pitkästä aikaa toisensa ja alkuun suoritettiin pitkät tervehtimisrituaalit käpälillä toista tönien ja kimakasti haukahdellen.
Maxi on alusta asti ollut Timille kuin "isoveikka", joka on opettanut nuoremman tavoille ja tarvittaessa myös pehmeästi kurmuuttanut, jos ipanan touhut ovat menneet "yli". Toivottavasti Timikin saa tulevaisuudessa toimia samanlaisena "oppi-isänä" nuoremmilleen. :)

Sunnuntaina japsilenkkeiltiin Sääksjärven laavulle Pikkujoulun merkeissä. Mukana kirmasi kuusi japsia, sekä parsoni-Gini (Miselin Matushka Marina ) pitämässä kuria ja bordercollie-Myy (Amazeme French Revolution )paimentamassa laumaa. Kaksijalkaisia tallusti 12, joista nuorimmatkin jaksoivat hienosti reissun ajan.
Japseista pienimpiä matkalaisia olivat muutaman kuukauden ikäiset Timin pikkusisarukset Chisu (S.Pikatto)  ja Topi (S.Pikurito) ,jotka otettiin heti mukaan laumaan. Ohessa kuvia retkeläisistä! ;)


Vas.Lumihauvat lumitöissä. Keskellä: Myy paimentaa maastoutuneen. Oik. Gini tarkkailee
teinijengin touhuja.

Aluksi Martti-nuorukaisen (Bella Godivas Gandalf ) ja vanhemman herran Roopen (Donorei Diletto) välille meinasi muodostua vähän kitkaa, mutta hetken päästä jälkeen tilanne rauhoittui ja kaikki tulivat hyvin juttuun vauvasta vaariin. 
Myy valmiina lähtöön!
 Ja tokihan japsit huomaavat heti, kun jollakin on murunenkin murkinaa tarjolla... Tiimityöskentely on koettu hyödylliseksi ruoan kerjuussa.Juuri lenkillä keskusteltiin kuinka japsit eivät juuri välitä tutustua "väärän"rotuisiin koiriin...No ,ainakin bordercollie sopi joukkoon vallan mainiosti! :D

The Teamworking : Timi (S.Odoroki ), Salli ( Bella Godivas Griselda ),
 Roope  (Donorei Diletto )  &  Myy (Amazeme French Revolution )

2 kommenttia:

 1. Anonyymi12/02/2012

  Kiitos lenkkiseurasta, OLI TOSI MUKAVAA! Nähdään taas pian!

  Heidi ja koko perhe

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12/03/2012

  Mulla olis sulle haaste mun blogissa. :)
  http://meidanelamaamme.blogspot.fi/2012/12/liebster-blog.html

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä :)