12. marraskuuta 2012

Sukutapaaminen

Perjantaina lähdimme Timin kanssa huiskun ensimmäiselle junamatkalle. Rautatieasemalla koiruus löi liinat kiinni liukkaan lattian vuoksi ja totutteluun meni 15 min. Pian Timi kulki jo reippaasti hälinän keskellä, mutta sitten olikin edessä jo seuraava haaste: kuinka saamme sullouduttua junan kapeista ovista sisään kaikkien romppeiden ja koiruuden kanssa!? Pienen kikkailun avulla tästäkin selvittiin ja pian istuimme lemmikkivaunussa...
Jännitin kuinka keskustelu englanniksi sujuisi itseltäni, mutta kommunikointi olikin todella helppoa: mikäli jotain ei osannut engalnniksi selittää, niin sitten jatkettiin ruotsilla ja omalla viittomakielellä. :D

Junassa meitä jo odotti Helen ja Timin isä Zapp (Beethoven White Zapp ), jotka olivat lähteneet Norjasta asti vierailemaan Pohjanmaalla. Junamatka kesti 1,5h ja matka kului kevyesti koirajuttuja höpöttäessä.

White Friends: Mitzu, Zapp, Timi & Melli-mamma

Seinäjoella meitä vastassa oli kasvattaja Soile ja Anne, joiden kanssa matka jatkui Alajärvelle.
Perillä isä ja poika pääsivät kunnolla tustumaan toisiinsa ja hienostihan urokset toimeen tulivat. Illalla Paula vielä kyläili joukkoinensa ja Timi pääsi hömeltämään hulivili-Venlan (Akai ) kanssa.

Lauantaina lenkkeilimme porukalla maastossa ja koirat saivat temmeltää vapaana, mikä oli erinomaista vapaanaolo-treeniä Timillekin taas!

Lovely Zapp ( Beethoven White Zapp ) ♥
Timi tarpomassa pellolla ♥Timi agiliitelemässä

 Ehdimme myös treenata koiruuksien kanssa pihassa agilitya. Zappkin suoritti rataa moitteettomasti, vaikka aikaa tämän lajin harrastamisesta oli kulunutkin jo tovi. :)

Iltapäivällä Timin veljen, Kalinkan (S.Omocha ), perhe saapui Pietarsaaresta vierailulle. Aluksi kaikki 3 urosta eivät oikein meinanneet mahtua samaan talouteen, mutta tunnin päästä pojat ja isä sopeutuivat. :)

Dad and sons. (Kalinka, Zapp & Timi )

Sunnuntaina aikainen lähtö Jyväskylän KV:seen. Matkalla (klo 8 aamulla) minä ja Salla ahkerasti treenasimme matikan funktioita takapenkillä, kun  taas Helen ja Anne torkkuivat paikoillaan, huiskut uinuivat boxeissaan ja Soile suunnisti kohti Paviljonkia.

Zapp takes Timi´s box.
Zapp oli kuin kotonaan, ja niinpä hän päätti
 majoittautua poikansa mökkiin.
Timi oli asiasta hieman järkyttynyt,
 mutta tyytyi nukkumaan lattialla... :D
Kuva: S-M. Aarnio
Alunperin minun oli tarkoitus lähteä näyttelyyn vain kuvaamaan ja taustajoukoiksi, mutta pääsinpäs minäkin sitten kehään, kun sain handlattavaksi Suoniemen Karitan mukana olleen Rasmus-japsin (Sagapo Sattuma). Rasmukselle tämän ensimmäinen ERI ja luokkansa 3.
Hienoja tuloksia päivän aikana sateli: Nicolle ERI, Veera PN3, Venla PN4 VASERT , Moona EH..... ja vielä päivän huipuksi Timin isä Zapp aurasi tiensä ROPiksi, CACIB & RYP-3!! ♥  ♥
Upea viikonloppu kerrassaan!
Thank you Soile, Salla, Anne &  Helen! It was lovely to see You!
And Large Congratulations Zapp &  Helen!  I hope we´ll meet soon again! Oli mukava nähdä myös Teitä, Sara & Anne sekä Paula! :)


Family: Melli-mamma, Zapp and their son Timi.
(huom. Melli vielä hieman "bikineissä" pentujen jälkeen :D )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)