16. syyskuuta 2012

Viikonloppu-hulinoita :)

Tämä viikko on ollut täynnä tapahtumia!
"Vauhtipiiparit"  :)
Keskiviikkona huristelimme Kangasalle katsomaan tuttavamme kasvattamia jackrusselin pentuja. 7-viikkosia "tiitiäisiä" oli neljä ja kaikilla hiiiirmuinen vauhti päällä. :)
Olisiko ainesta agiin? ;)

Perjantaina meillä agitreenit.Tällä kertaa hajut eivät vieneet mennessään, vaan poika jaksoi treenata tunnin loppuun asti hyvällä vireydellä! Otimme itseksemme vähän pujottelua, hyvällä menestyksellä: Timi pujotteli puhtaasti jokaisella kerralla! Ehkä hieman hitaasti, MUTTA varmasti! ;)

Timi nauttii syksyn viimeisistä
lämpimistä auringonsäteistä. ;)
Muiden jo lähdettyä jäimme "yksityishalliimme" tekemään pari lyhyttä rataa, joihin otin mukaan nyt myös kepit ja renkaan. Ensimmäisellä startilla Timi oli sitä mieltä,että :" Eihän nuo radalle kuulu!", mutta toisella kerralla nekin sujuivat helposti muiden esteiden ohessa. :)

Lauantaina talossa juhlittiin syntymäpäiviä, ja pahaksi onneksi Timille tuli samaan aikaan jostain vatsatauti...
Mikään ruoka ei meinannut pysyä koiran sisällä ja tavaraa tuli kummastakin päästä. Kahden päivän muro-vesipaasto teki tehtävänsä ja sunnuntaina nuoren herran olo alkoi parantua. Lauantain juhlissa jälleen valkoinen huisku taisi viedä suurimman huomion ja Timi nautti siitä täysin siemauksin. Ihmisiä tuli ja meni,mutta huisku ei ollut siitä moksiskaan. Illalla poika oli aivan umpiväsynyt, olihan se joutunut viihdyttämään vieraita puolikuntoisena koko pitkän päivän. :)
Sunnuntaina kävimme Lempäälässä moikkaamassa Timin pikkusiskoa Chisua (Saarnion Pikatto ), joka on kotiutunut mainiosti Heidin perheeseen. Paikalla oli myös perhe, jonka matkaan mahdollisesti Chisun pentue-sisar "Nala"  pian lähtee.
Viimeksi kun Chisun näimme, oli tämä vasta pariviikkoinen eikä Timi ollut kovin innokas tutustumaan systeriinsä, vaan pysytteli suosiolla kauempana. Toista oli tänään: Chisu kirmasi isoveikkansa perässä niin nopiasti kuin pikku käpälistään pääsi ja välillä jahtileikki jatkui toisin päin!
Ja tietenkin mukana menossa olivat myös vanhempi japsiherra Adolf ( Bella Godivas Adolf ) sekä Gini-parsoni ( Miselin Matushka Marina )
Oli kiva nähdä Heidi, toivottavasti tavataan taas pian! :)

Tänään myös teimme pitkän metsälenkin syysruskan keskellä. Ja kuvia tuli taas räpsittyä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)