22. syyskuuta 2012

Hejssan!

Tämä viikko on ollut oikea tehotreenausviikko...
Tiistaina tokoiltiin kouluttajamme pätevässä valmennuksessa ja päivän ohjelmana paikallamakuu, luoksetuloa ja kaukokäskyt.
Paikallamakuu on kutakuinkin varma liike. Tällä hetkellä huiskulta sujuu jo luotettavasti 1min 15s paikallamakuu, joten paljoa ei ole enää petrattavaa kaksiminuuttista varten. Luoksetulossa ei muuta moitittavaa,paitsi että koiruus hyppäsi minua vasten innostuessaan. Kaukokäskyjä ei hetkeen oltu treenattu, ja tauko osoittautui jälleen kerran parhaaksi koulutusmenetelmäksi - Timiltä sujui puhtaasti kaikki käymämme kaukokäskyt (istu-maahan-istu, istu-seiso ,seiso-maahan... ) :D

Perjantaina kävimme tallilla agivalmennuksessa ja tunnin teemana: "niistot" ja  "sokkarit". Tunnin aikana tuli myös tehtyä kaksi kevyttä , 5-8 esteen, rataa. Ensimmäisellä radalla treenattiin paljon leikkauksia ja toinen rata oli vain hauska spurttirata.

Lauantai-aamupäivällä Tampereella japsilenkkeiltiin,mutta valitettavasti emme kerenneet osallistua. Illalla kävimme kahden japsiherran, Maxin ja Timin, kanssa visiitillä sukulaisjapsejen, Sunnyn ja Rosin, perheen luona. Rosi oli kasvanut hurjasti ja muistutti hyvin paljon Timiä ,tämän ollessa samanikäinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)