24. elokuuta 2012

Viikonlopun odottelua

Viikko on vierähtänyt taas hurjan nopeasti!
Tiistaina kävimme kesätauon jälkeen tokotreeneissä ja sitä oltiin vielä vähän lomatunnelmissa. :D Liikkeestä maahanmenoissa huisku tippui heti alussa kärryiltä ja hihnan toisessa päässä olevakin sähläsi käskyjen annoissa totaalisesti.
Luoksetulot sujui hienosti ja kaukokäskyissä loma olikin ollut eduksi, muutaman viikon tauon aikana Timi oli itsekseen oivaltanut täysin, mitä siltä tässä liikkeessä haluttiin. Nyt vain jatketaan ahkerasti tämän treenausta kotonakin. :)

 
Agiradallakin käytiin juoksemassa ja poika oli tänään oikein vauhdissaan: hyppyjen tiukatkin käännökset onnistuivat ja tunnelista liidettiin vauhdilla. Puomilla Timin täytyi taas kovasti näyttää, kuinka urheasti sitä korkealle uskalletaankaan kivuta ja vielä varsinaisten treenien jälkeenkin poika kipitti innoissaan puomilla edetakaisin. :D Pujottelu ei ollut tänään lainkaan kiva juttu. Timi tuntui unohtaneen täysin pujottelemisen taidon ja avuksi otettiin kaaret. Huisku päätti kuitenkin yrittää moneen kertaan erilaisia kikkailuja, kuinka pääsisi oikaisemaan keppejen pääsä olevan namialustan luo: mm. loikkaamalla apukaarien yli, tai ryömimällä niiden ali...

Huomenna sitten edessä viimeiset puunaukset ennen sunnuntain erkkaria. Paljon ei onneksi nyt ole laitettavaa, kun turkki (tai se mitä siitä on jäjellä. .:p) on hienossa kunnossa viime lauantaina kehien jäjliltä. Jännityksellä odotetaan, minkälaisia tuloksia tulee 80 japsin joukosta... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)