20. elokuuta 2012

Ulkoilua huiskujen kanssa

Päätimme samantien ottaa neuvosta vaarin ja lähdimme juoksulenkille maastoon, jotta Timille tulisi "enemmän potkua" takaliikkeisiin. :) Koiruus loikki heti innoissaan edellä kantojen ja mättäiden yli, kun omistaja vasta yritti päästä risukon läpi etenemään.  :D

Tänään retkeilemään pääsi mukaan taas myös Maximus-japsi. Sää oli jo ihanan syksyinen ja huiskut hömelsivät keskenään polulla juosten. Vielä luonnossa voi kulkea hyvin mielin, kun hirvikärpäset eivät ole vielä härnäämässä.
Mustikat kelpasivat taas kerran koirille ja varvut tyhjenivät nopeasti, kun huiskut nyppivät ahkerasti marjoja hampaisiinsa. Timi on jo pienestä pitäen tykännyt kovasti marjastamisesta. Ja Timi on ERITTÄIN tarkka siitä ,että marjat pitää saada poimia itse; jos omistaja erehtyy tarjoamaan  marjoja, saa hän vastaukseksi vain kuonon nyrpistyksen. :)S. Odoroki -"Timi" & Maxi -"Maximus"

Ulkoillessa vastaantulijat monesti pysähyvät varta vasten ihmettelemään "Kuinka samannäköisiä nuo valkoiset ,suloiset koirat ovatkaan!" Tänään napsin pojista yhteispotretteja , ja kyllä niitä erojakin vaan sitten löytyy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)