4. elokuuta 2012

Pohjanmaalla

Keskiviikkona pakkasimme kimpsut ja kampsut, heitimme ne takaluukkuun , ja lähdimme huristelemaan kohti Alajärveä ,kyläilemään Timin kasvattajalle. Matka kesti pari tuntia ja tällä kertaa pääsimmekin aika lailla kunnialla perille ilman eksymisiä ja harhaan ajamisia. Jotakin kuitenkin piti tapahtua, ja niinpä autostamme meni etuvalot kesken matkan...Onneksi oli vielä valoisaa ja perillä talon isäntä ystävällisesti korjasi lamppuasian.

Timi kotiutui nopeasti ja kulutti keskiviikko-illan Mitzun (Saarnion Natsuko) kanssa temmeltäen. Pikkusisaruksiinsakin Timi pääsi jo hieman tutustumaan, mutta enimmäkseenhän nämä vielä nukkuivat pentulaatikossaan Melli-mamman (Snowtime´s Shinju) hoivissa.
Pennut melkein 2 viikkoa


Mitzu oli valioitunut edellisenä viikonloppuna ja torstaina pidettiinkin sitten sertti-kahvit, johon tietenkin myös japsit Pyry (Saarnion Fenix) ja Thelma (Bella Godivas Galanthis) pääsivät mukaan. Nuoremmilla huiskuilla oli niin kova vauhti päällä, että Pyryn oli aika ajoin laitettava nuoriso järjestykseen. :DPerjantaina Soile lähti kolmen huiskun kanssa Kuopion kehiin. Päivän tuloksina hienosti: Mitzulle PN-2 varaCACIB, Nicolle (S. Nozomi) PU-3 ja Pyrylle PN-4 ROP-vet !
Sillä välin me kävimme Timin kanssa Alajärven agikentällä treenailemassa, Salla-Marian ohjauksessa. Vähän oli poika väsyksissä edellisestä illasta, mutta ihan hyvin saimme silti lyhyttä rataa tehtyä. Heti huisku haki kentältä "suosikki"-esteensä, puomin, ja kipusi tähystämään näköaloja sen päälle.
Ensimmäistä kertaa otimme radalle myös leikkaamisia ja valssauksia, jotka meinasivat aluksi sekoittaa ohjaajan kyllä aivan täysin! Pikkuhiljaa ne alkoivat kuitenkin onnistumaan.

Treenien jälkeen...


Lauantaina jo kahden pennun silmät olivat auenneet! Ja kyllä tuli pirpanoille kummasti heti vauhtia liikkumiseen lisää, kun näki mihin päin sitä oltiinkaan menossa. Kaikilla oli jo melkein kokonaan mustat tassunpohjat, joten taitaapa tulla erinomainen pigmentti palleroille. :)Oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa oikein ajan kanssa! Tavataan
taas! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)