18. elokuuta 2012

Ikaalinen 18.8.

Timi Ikaalisissa ERI 1. :)
Tänään huristelimme Ikaalisiin Tanya Ahlman-Stockmarin arvosteltavaksi.
Eilen Timi päätti viime hetkellä jättää turkkinsa pesun jälkeen kylpyhuoneeseen...tänään siis estradilla asteli hieman kevyt-pukeisempi koiruus. Ennen kehää en enää juuri uskaltanut harjatakaan huiskun turkkia, jotta edes se mitä siitä oli jäljellä pysyisi päällä. :D
Sää-ennusteista huolimatta saimme varsin aurinkoisen päivän ja iltapäivällä alkoi olemaan jo jopa vähän tuskaisen helteistä.
Japseista Timi pääsi ensimmäisenä juoksemaan kehään NUOrten luokkaan. Tuomari oli oikein ystävällinen ja käsitteli huiskua kauniisti. Mielelläni hänen kehäänsä uudelleenkin lähden.
Siinä sitten ravattiin ympyrää ja edestakaisin , ja lopuksi seisottiin ryhdikkäästi tuomaripöydän edessä odottaen arvostelun valmistumista. Timi alkoi selvästi jo olemaan hieman uupunut helteen vuoksi, mutta jaksoi hienosti tsempata kehässä.
Timi on alkanut usein "peitsaamaan" varsinkin asfaltilla kävellessä, ja pelkäsin, että poika kehässäkin kävelisi niin. Turha pelko; Timi ravasi oikein kauniisti, mitä sivusilmällä seurasin! :)
Tuomari tuntui pitävän nuoresta herrasta kovasti ja tältä päivältä tulokseksi NUO ERI 1 ! :)
SA kuitenkin jäi saamatta takaliikkeiden vuoksi... ERITTÄIN tyytyväinen kuitenkin olen, ja nyt sitten täytyy vain treenata taas ylämäissä ja rinteissä juoksemista, jotta pojan takaliikkeisiin saataisiin enemmän potkua!
Timin arvostelun voi lukea täältä ! ;)
Seuraava näyttely onkin sitten jo ensi viikonloppuna
Japaninpystykorvien erikoisnäyttelyssä Kangasalla .


Kehien jälkeen

2 kommenttia:

  1. Onnea Timille :) Hienosti mennyt!

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Timi se vaan komistuu päivä päivältä, onnea hienoista näyttelytuloksista! :)

    Huomasin, että japskien erikoisnäyttelyn pitopaikkana taitaa olla Mobilian automuseon piha-alue? Sillä kysyn, että itse olen töissä kyseisessä puljussa, joten voisin hyvinkin tulla piipahtamaan paikan päällä. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä :)