8. elokuuta 2012

Edessä möllitokoa

Tänään kävimme vielä kerran treenaamassa tokon möllikuokan liikkeet koulutuskentällä. Saimme seuraksemme myös Roosan ja  Myrsky-Schipperken ( Sinermäen Queen Lewis ).

Seuraamisissa ei moitittavaa juuri enää ole, mitä nyt juoksussa tuppaa nuori-herra vähän jäämään haahuilemaan jälkeen.
Paikallamaakussa esiintyi tänään jostain syystä molemmilla koiruuksilla vähän malttamattomuutta (olisiko johtunut häiriöstä), mutta saatiin liike kuitenkin suoritettua.
Luoksetulo on nykyään oikea pravuuri-numero! Poika kiitää hurjalla vauhdilla luokse ja kiepsahtaa vielä perusasentoonkin. :)
Estehyppy myös sujui hienosti.
Liikkeestä maahanmenossa edelleen näkyy pientä epävarmuuttaa, liikkeestä seisomisessa on edistytty hyvin.


Tokoliikkeet alkavat nyt olla sillä tasolla, että innostuin ilmoittautumaan möllitoko-kokeeseen. Saapa nähdä miten siellä käy, mutta jos ei muuta, niin saammepa ainakin ERINOMAISTA häiriötreeniä. ;D
Kokeen suorittamista onneksi huomattavasti helpottaa se, että liikkeiden välissä saa palkata koiran. Timin kanssa on nyt ahkeraan treenattu takaapalkkausta, joten ihan hyvin tuo varmaan jaksaa kokeenkin ajan työskennellä ilman jatkuvaa palkkausta.
Nyt vain jännätään sitä tulevaa Mölliä! :)

Kamera takkuili taas ja valkoisen koiran kuvaaminen auringonpaisteessa toi haastetta peliin...Tässä kuitenkin onnistuneimpia otoksia. >>

Timi & Myrsky treenien jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)