7. heinäkuuta 2012

Viimeiset alkeiskurssin treenit

Eilen käytiin taas agikentälläkin juoksemassa ja tämä olikin alkeiskurssimme viimeinen treenikerta, höh...  Paikalla oli vain kolme koirakkoa, joten koirille tulikin oikein tehotreenaus tunti. :) Hellettä on riittänyt muutaman päivän ajan ja nyt illallakin aurinko lämmitti vielä kovasti. Eivätpä hyttysetkään häirinneet. :)
Helteeseen nähden koirat jaksoivat treenata ERINOMAISESTI, ja koska alkeiskurssin osalta koiruudet olivat jo aika lailla työnsä tehneet, niin tänään painotettiin enemmän omistajien ohjaukseen. Tänään mm. harjoiteltiin "persjättöä" ( taas nämä suomenkielen sana-aarteet... :D ), eli ohjaaja leikkaa koiran kulkulinjan sen edessä, selkä koiraa kohti.


Timi kipittämässä lempi esteellään  - puomilla. :)
Timin kanssa treenit aloitettiin kepeillä ja yllätykseksi huisku oivalsi tänään TODELLA nopeasti pujottelutekniikan!
Puomilla kulkeminen sujui jo kuin "vanhalta tekijältä". Timille tosin on ilmaantunut paha tapa LAUKATA  puomilla ja esteeltä putomainen on pari kertaa ollut lähellä, kun huisku on vauhdissaan astunut harhaan puomilla.

Radalla hypyt menivät kevyesti,mutta,jostain syystä putki ei tänään huvittanut lainkaan ja koiruus päätti ohittaa esteen kokonaan pariin kertaan.
Lopuksi treenasimme vain spurttilähtöjä ja putkesta juoksua. Koirat alkoivat olla jo
aika väsähtäneitä, mutta leikkimisen avulla saatiin vielä viimeiseenkin  harjoitukseen vauhtia!Tampereen Seudun japsilenkki lenkkeillään Ma 9.7  Ylöjärvellä  klo 18!
Toivottavasti näemme siellä myös uusia kasvoja! Tervetuloa !

2 kommenttia:

Kerro ihmeessä :)