10. heinäkuuta 2012

Pentuvierailulla

Agrarium Xylia Xaquélina, "Rosi" n. 8,5 vkoa
Tänään päätin käydä vierailemassa Sunnyn (Agrarium Rei Rikako-Sun ) perheen luona, sillä viime viikolla heille muutti uusi , pikkuinen perheenjäsen - japaninpystykorvan pentu. :)
Sunny oli ottanut naperon hienosti vastaan  ,ja saapuessani ovella olikin vastassa kaksi iloista huiskua omistajineen.
Nimekseen pikku-prinsessa oli saanut Agrarium Xylia Xaquélina, kotoisammin Rosita.
Rosi oli oikein tarmokas ja lupaavan oloinen pikku-neiti - aivan IHANA . Ehkäpä näemme tämän huiskun vielä kehissäkin...? ;)
Vauhtia riitti vaikka kuinka ja paljon pihalla kirmatessa. Välillä käytiin hieman tekemässä puutarhatöitä äidin kukkamaassa ja sitten taisteltiin lelujen kanssa. Tunnin höseltämisen jälkeen uni maittoikin kyllä hyvin...mutta vain hetken aikaa, jonka jälkeen oli päästävä jälleen pihalle. :)


Seuraavalla kerralla pääsee Timi ja Rosikin jo tutustumaan ,kunhan pentu on hieman varttunut ja rokotuskäynti ohi.  :)

Timin kanssa tokosta on nyt virallinen kesätauko, mutta kotosalla on pyritty pari kertaa viikossa liikkeitä muistuttelemaan. Ensimmäistä kertaa kokeilin 1 min paikallamakuuta ja yllätykseksi liike oli moitteeton. Päätin lisätä haastetta 2 min makuulla ja pikku-herra suoriutui ensikertalaisena siitäkin! Nyt vain sitten treenaamaan pihalle häiriöiden keskelle. :D
Loppuvuodelle on suunniteltu joukkotarkastusta koirien terveystutkimuksiin. Luin juuri kirjan "Agility -lähdöstä maaliin" , kirj. Inger Jalakas. Tässä kirjassa tuli selvästi esille, kuinka tärkeää olisi agilitykoira tutkituttaa lonkkien ja kyynärien osalta, sillä ne rasittuvat tässä lajissa kaikkein eniten. Nyt kun agility-harrastusta näytämme pitempääkin jatkavamme, niin piakkoin olisi tarkoitus Timin lonkat+kyynärätkin vielä tutkituttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)