1. heinäkuuta 2012

Mökkeilyä ja agia

Viikonloppua vietettiin mökillä uidessa ja nuotion vieressä istuskellessa. Tosin pikku itikoita oli niin suunnattomasti iltaisin, ettei ulkona olosta meinannut tulla yhtikäs mitään...

Timillä päivät kuluivat pihalla hyönteisjahdissa. Saavuttuamme perille , Timi ampaisi suolammen rantaan hyppelehtimään turvemättäille. Heti alkajaisiksi Timi temmeltäessään putosi lampeen, mutta sai kömmittyä omin avuin rannalle. Hömellys jatkui ja hetken päästä poika oli taas vedessä.
"Hyi ku on märkää!"
Tarkistusreissu:
jos jotain vaik´ olisi jäänyt nuotioeväistä... 
Onneksi Timin turkki ei juuri kerää likaa ja kuivaa todella nopeasti! Näyttelyyn pestäessäkin  turkkia saa kastella vaikka kuinka kauan, kunnes vesi pääsee päälysturkin läpi pohjavilloihin asti. :)

Tänään sitten kävimme agility-harkoissa. Päätimme ottaa nämä treenit tavallista rennommin, sillä Timi oli aikas väsynyt, kun oli viilettänyt pari päivää maalla vapaana. Ohjelmassa oli parin eri esteen harjoittelua ja lopuksi lyhyen radan juoksu.
Rengas on Timille jo tuttu juttu. Suoritettiin este muutaman kerran ja sen jälkeen kivuttiin A-esteellä. Taas saimme hidastaa Timin vauhtia alastulossa ja tänään poika oivalsikin heti, mitä siltä odotettiin! :) Ohjaajalle kotiläksyksi tuli palkkaamistekniikan harjoittelua... :D
Lopuksi juostiin lyhyttä rataa ja putkien kohdalla treenailtiin tiukkojen käännöksien tekoa vauhdissa.
Nyt on enää kerta alkeiskurssia jäljellä, jonka jälkeen suuntaamme agilityn jatkokurssille!

S. Odoroki, Timi 1v 10kk
Näyttelyistä pidämme vieläkin kesälomataukoa. Suunnitelmissa kylläkin on elokuulle pari näyttelyä. Katsotaan... ;)
Kesäkuu on ohitettu ja Timillä on turkkia edelleen hyvin, joten toivo elää, että turkki myös syksyn kehiin asti pysyisi!


1 kommentti:

  1. Tuleehan Timi 9.7 järjestettävälle Japsilenkille Ylöjärvelle? :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä :)