13. kesäkuuta 2012

Match Show 13.6

Tänään kipaistiin Pohjois-Hämeen Cockerspanieleiden järjestämään mätsäriin Tampereen Hakametsään.Aurinko paistoi koko illan ja olo meinasi koirilla käydä jo vähän tukalaksi kuumalla asfaltilla,odottelun aikana. Me onneksi saavuimme paikanpäälle melko myöhään, ja pääsimmekin nopeasti kehään. Kisaamaan oli saapunut myös japsineidit Wanessa ja Venla, omistajansa kanssa. Molemmat saivat hienosti punaisen nauhan. :)

Timi palkintojensa kera. :)
Koiria oli luokissa yli 20. Pienten koirien luokassa kisasimme aluksi cavalierin kanssa. Tuomari totesi, ettei kummassakaan koirassa ollut mitään moitittavaa, kun turkit oli hienossa kunnossa ja esiintyminen sujui... mutta päätöksen teon edessä kuitenkin punainen nauha luiskahti cavalierille.

Sinisten kehässä sitten kierreltiin taas kehää ympäri ja seisoskeltiin hetki. Porukka harveni kehässä ja yhtäkkiä löysimmekin itsemme 1.palkinnon edestä! :)

Sinisten ykkösenä jatkettiin BIS-kehään, jossa oli päätetty tehdä pieni muutos kehän kulkuun sijoittamalla kaikki 12 osallistujaa kauneusjärjestykseen. Vieläkin jaksettiin tsempata ja Timi ylsi 7.sijalle ! :D
BIS-voiton vei valloittava bicardienpaimenkoira, onnittelut!

Timin päivän saavutukset olivat siis upeasti SIN-1 BIS-7 !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä :)