9. kesäkuuta 2012

Kesäkuun uintiretkiä ja agia

Pari päivää sitten nappasimme Maximus -japsin taasen mukaan ja lähdettiin uintiretkelle.
Lähtiessämme taivas oli melko harmaa, mutta kun sitten rannalle saavuttiin, niin jo alkoi aurinkokin paistamaan.
Koiruuksilla ilmestyi taas se suuri kynnys eteen, kun eihän sitä nyt voi käpäliä märkään veteen laittaa. Mutta kun sitten hetken totuttelun jälkeen sinne järveen päästiin ,niin johan siellä jaksettiin melskata vaikka kuinka ja kauan!


Agissa treenattiin nyt  "virallisesti" puomia, mutta omatoimisen harjoittelun ansiosta este oli Timille jo aikas lailla tuttu juttu. :) Myös vauhtihyppyjä muurilla treenattiin ja sekös vasta kivaa Timin mielestä olikin, kun sai oikein olan takaa pooonkaista ja kiiiitäää esteen yli.
Tauolla suoritimme myös muutaman kerran kuuden esteen radan ( aita-putki-putki-aita-putki-aita ). Ja taas huisku kiisi niin hurjaa vauhtia, ettei kaksijalkainen pysynyt perässä... :D 
Kun sitten koko ryhmänä suoritimme samaa rataa, niin Nuori-herra päätti että: "Eihän sitä samaa rataa nyt enää jaksa juosta !"
Poika suoritti hyvin 2 ensimmäistä estettä, mutta toisen putken kohdalla vedettiin jarrut päälle. Aikani siinä sitten tuon valkoisen huiskun kanssa neuvottelin ja lopulta saatiin suoritettua rata loppuun. :D
Aivan mahtavasti nämä agitreenit menivät, kun otti huomioon kaikki ne hyttyset ja muut pikku itikat, jotka laittoivat kyllä juoksemaan kentällä!

Agista lähdettyämme kävimme vielä moikkaamassa viereisen tallin hevosia ja Timi kuikuili taas aikansa, kunnes ( jo viime kerralla tutuksi tullut) polle ilmestyi paikalle ja Timi pääsi sitä tervehtimään. Kun "heipat" oli  sanottu, voitiin hyvillä mielin lähteä kotiin.