10. toukokuuta 2012

KV:seen valmistautumista

Kesän saapumisen merkkejä on alkanut ilmestyä yhä enemmän: Västäräkkejä lentelee siellä sun täällä ja ja koivujen lehdet vihertävät jo. Kevät meinaa sekoittaa nähtävästi Timinkin, kun ulkosalla  touhotetaan niin kovasti hajujen ja perhosten perässä , että käskyt meinaavat kantautua kuuroille korville. :D
On meillä silti edistyttykin taas: tokon hyppy-liike saatiin juuri valmiiksi ja seuraamisen liikkeelle lähtöön on tullut huomattavasti vauhtia! :)


Eilen lähdimme "ekstemporee" Suomen Schapendoes Ry:n mätsäriin Tampereen Hakametsään.  Väkeä riitti taas ja saimme hienon sään. Treenailemaan oli saapunut taas kerran useita tuttuja, joiden kanssa pölpöttäessä aika kehän laidalla hujahti nopeasti.
Pienten koirien kehässä tuomaroimassa oli Petri Turunen. Kehään mentäessä Timi tsemppasi taas hienosti ja tulokseksi PUN. Punaisten kehässä Timi pääsi 8.parhaan joukkoon, mutta tällä kertaa ei sijoitusta. :)

Nyt kun lumet ovat täysin sulaneet, pääsee metsäpoluillekin taas helposti.


Valitettavasti siinä samalla myös punkit ovat vilkastuneeet. Timissä on kipittänyt jo nyt kaksi punkkia. Kumpikaan niistä ei onneksi ollut ehtinyt pureutua kunnolla kiinni. Saa nähdä, tuleeko punkkipanta ostettavaksi tänän kesänä...

Timi tasapainoilemassa kallionlohkareilla