30. maaliskuuta 2012

Tokoilua

Viikko sitten aloitimme taas tokon treenaamisen ja nyt on taas saatu muistuteltua vanhat temput käyttöön.  Paikallamakuu ja luoksetulot sujuvat hienosti. Hyppyeste onkin oikea "pravuuri"!
Olen ottanut uudelleen käyttöön naksuttimen palkkaamisessa ja se on tuottanut tulosta: koira tekee innokkaamin töitä ja odottaa kuulevansa naksauksen, josta seuraa palkkaus.
Timin ei pentuaikanaan juuri joutanut naksutteluja kuuntelemaan, kun ympärillä oli kaikkea muutakin mielenkiintoista, mutta nyt naksutin on osoittautunut tehokkaaksi palkkausvälineeksi esim. ohikulkijoiden ohituksessa.
Timi toivottaa kaikille lukijoille
mukavaa kevättä!
Aloitin vihdoin myös suunnitelmien toteuttamisen ja katselin valmiiksi huhtikuulle Timille polvi- ja silmätarkastusaikoja. Timin sisaruksilta on tähän asti saatu hyviä tuloksia tutkimuksista, joten odotuksia on tutkimustulosten suhteen...


Tällä viikolla kävimme taas omatoimisesti treenaamassa "koti-agia". Hyppyesteet sujuvat kevyesti, eikä "pöydällä" olokaan tuota Timille ongelmia. Huiskulla vain on aina niin paljon kovempi vauhti päällä kuin ohjaajalla, että päättää se sitten silloin tällöin lähteä suorittamaan rataa ihan oman mielensä mukaankin. :)
Luonnossa kulkiessamme Timiltä sujuu ketterästi kiipeileminen niin kantojen kuin korkeiden kallionlohkareiden päällä, joten onkin mielenkiintoista nähdä miten agilityn kiipeilyesteet tulevat sujumaan.


Toukokuussa 17.5.2012 Suomen Japaninpystykorva yhdistys ry järjestää
match show´n Jämsänkoskella. Tervetuloa!